"Η δυσπιστία μπλόκαρε την προσέλκυση χορηγών"

από AllAboutARIS

Διαβάστε αναλυτικά όσα αναφέρει η επιστολή του Παναγιώτη Στεφανίδη προς το Διοικητικό Συμβούλιο του φορέα.

Αναλυτική η επιστολή του προέδρου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ:

“Οι εσωτερικές διαμάχες και οι φήμες για Γ` εθνική δημιούργησαν εμπόδια στις επαφές με υποψήφιους χορηγούς. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ με τους λογαριασμούς της δεν μας επέτρεψε να ενεργοποιήσουμε τις συμφωνίες με παίκτες.

Η δυσπιστία προς τη διοίκηση δημιούργησε προβλήματα στην προσέλκυση χορηγών. Μαζέψαμε 700.00 ευρώ από συγκεκριμένες χορηγίες, τη στιγμή που το χορηγικό πρόγραμμα παραμένει ανοικτό, όπως και οι πωλήσεις διαρκείας. Κουραστήκαμε από τη συνεχή αναζήτηση χρημάτων, όπως και ο κόσμος. Είναι σαφές ότι η διοίκησή μας δεν έχει τη στήριξη του κόσμου και φαίνεται και από τις πωλήσεις διαρκείας. Επομένως, για να πορευθούμε μαζί πρέπει να υπάρχει στήριξη, αλλά αυτό φαντάζει δύσκολο, με τα σημερινά δεδομένα.

Χωρίς τη στήριξη του κόσμου δεν μπορούμε να συνεχίσουμε. Η κατάσταση είναι δύσκολη και δεν δείχνει ότι μπορεί να αλλάξει. Η έλλειψη μικρού ποσού αποτρέπει την ενεργοποίηση συμφωνιών με παίκτες.

Θα σεβαστούμε την απόφαση της Γ.Σ., αρκεί να μη δημιουργεί πρόβλημα σε εμάς.

Η απουσία μου, απόψε, δεν είναι ένδειξη έλλειψης σεβασμού. Οφίλεται σε προσωπικό μου θέμα και θα σεβαστώ κάθε απόφαση του Σώματος της Γ.Σ.”

Προτεινόμενα Άρθρα