Σε αναζήτηση των τριών

από AllAboutARIS

Μάχη με το χρόνο δίνει ο ΑΡΗΣ να προλάβει τις προθεσμίες δήλωσης συμμετοχής στη Γ΄Εθνική. Φωτιάδης, Παπαδόπουλος και Ψηφίδης έχουν ήδη δεχθεί κρούση.

Μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που έδειξε Γ΄ Εθνική, από το επόμενο κιολας λεπτό ξεκίνησε η προσπάθεια αναζήτησης των τριών ατόμων που θα δηλώσει ως Δ.Σ της ΠΑΕ αδυναμία συμμετοχής στη Football League και κυρίως από το κύπελλο από τη στιγμή που η παρούσα διοίκηση ξεκαθάρισε ότι δεν υπογράφει μια τέτοια απόφαση.

Στη Football League δεν είναι απαραίτητο να γίνει κάτι τέτοιο αφού στη διοργανώτρια αρχή ο ΑΡΗΣ όπως ενημερώθηκαν χθες οι άνθρωποι της ΚΜΑ και του Α.Σ δεν έχει κάνει έγγραφη δήλωση συμμετοχής αλλά εκδήλωση επιθυμίας για την οποία δεν απαιτείται δήλωση ανάκλησης, κάτι που όμως είναι υποχρεωτικό να γίνει στην ΕΠΟ για το κύπελλο. Ηδη από χθες άρχισαν οι κρούσεις σε ανθρώπους που θα ηθελαν να πάρουν την ευθύνη έστω και για δυο μέρες, απλά και μόνο να δηλώσουν την απόσυρση και στη συνέχεια να γίνει η αίτηση στην επιτροπή κυπέλλου για τη συμμετοχή στη τρίτη τη τάξει κατηγορία. 

Ο πρώτος που δέχθηκε την κρούση και δείχνει θετικός είναι ο Αντιπρόεδρος του Α.Σ Ομηρος Φωτιάδης. Κάτι ανάλογο προτάθηκε και στον Λάζαρο Παπαδόπουλο από τη στιγμή που η ΚΜΑ οδεύει προς διάλυση αλλά εξετάζεται αν μπορεί να γίνει νομικά ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες του AllAboutARIS πρόταση έγινε και στον Γιάννη Ψηφίδη που όμως δεν έχει απαντήσει. 

Προτεινόμενα Άρθρα