Έφερε Νλουντούλου αλλά…

από AllAboutARIS

Ποιος είναι ο 22χρονος γάλλος με θητεία σε Αγγλία, Ελβετία και τα δυο τελευταία χρόνια στη Βουλγαρία.

Και το όνομα αυτού Γκαέλ Νλουντούλου. Ο 22χρονος γάλλος με ρίζες από το Κονγκό είναι ο εκλεκτός του Δημήτρη Καλαιτζίδη για την επίθεση της ομάδας αφού οι δυο πλευρές κατέληξαν σε προφορική συμφωνία και χθες το βράδυ ο παίκτης ήρθε στη Θεσσαλονίκη. Τώρα με ποιους θα μιλήσει, και αν καταφέρει τελικά να αγωνιστεί ποτέ στον ΑΡΗ αφού κανονικά ήρθε για να αγωνιστεί στη Football League αυτό είναι μια άλλη ιστορία. 

Ο γεννημένος στις 29 Απριλίου του 1992 σε μια περιοχή έξω από το Παρίσι παίκτης ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες της Παρί Σεν Ζερμέν. Σε ηλικία 16 ετών, το 2008, ο Νλουντούλου άφησε την Παρί που αρνήθηκε να του προσφέρει επαγγελματικό συμβόλαιο και εντάχθηκε στην Πόρτσμουθ. Στην αγγλική ομάδα κάθισε για δυο χρόνια, παίζοντας κατά κύριο στην δεύτερη ομάδα ενώ ήταν στον πάγκο σε ένα παιχνίδι του Λίγκ Καπ με την Στόουκ.

Επέστρεψε στη Γαλλία το καλοκαίρι του 2010 και πιο συγκεκριμένα στη Ναντ, αλλά παρότι συμμετείχε σε προπονήσεις και φιλικά δεν κέρδισε ένα επαγγελματικό συμβόλαιο με συνέπεια τον Γενάρη του 2011 να μετακομίζει στην ελβετική Λοζάνη με την οποία έκανε 12 παιχνίδια.
Τις δυο προηγούμενες σεζόν αγωνίστηκε στην Βουλγαρία. Το 2012-13 στην Τσερνομόρετς Μπουργκάς (24 συμμ-2 γκολ) και πέρσι στην Λοκομοτίβ Σόφιας όπου είχε 22 παιχνίδια πετυχαίνοντας δυο γκολ.

ΜΕ ΡΕΑΛ
Πριν από λίγες μέρες είχε βρεθεί στην προετοιμασία της δεύτερης ομάδας της Ρεάλ υπό τις οδηγίες του Ζιντάν, αγωνίστηκε μάλιστα σε ένα φιλικό με την Λεγκανές αλλά δεν έπεισε τον «ζιζού» και αποχώρησε για να έρθει στον Αρη ενώ πριν από ένα μήνα είχε δοκιμαστεί και από την τούρκικη Εσκισεχίρ.

Προτεινόμενα Άρθρα