Απόφαση για προσωρινά δελτία

από AllAboutARIS

Λίγες μόνο ώρες μετά την απόφαση για Γ΄ Εθνική δίνεται η δυνατότητα στις ομάδες της Football League που δεν έχουν φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα να εκδώσουν προσωρινά δελτία.

Η σύμπτωση είναι πραγματικά εκπληκτική και το τάιμινγκ απίστευτο. Λίγες μόνο ώρες μετά την απόφαση της ΚΜΑ μέσω ψηφοφορίας για συμμετοχή της ομάδας στη Γ΄ Εθνική έρχεται η Football League και η επιτροπή ιδιότητας μεταγραφών της ΕΠΟ με πληροφορίες από την Αθήνα να ανάψει το πράσινο φως σε όλες τις ομάδες της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας να καταθέσουν τα συμβόλαια και να εκδώσουν προσωρινά δελτία για όλους τους ποδοσφαιριστές που έχουν αποκτήσει, ανεξάρτητα από το αν διαθέτουν ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα.

Ο λόγος είναι απλός και είχε ειπωθεί και τις προηγούμενες μέρες από κύκλους της Football League στην Αθήνα ενώ το είχε αναφέρει και ο Παναγιώτης Στεφανίδης. Να βοηθηθούν οι ομάδες της λίγκας που δεν έχουν έχουν ενημερότητα και που είναι οι περισσότερες και όχι η εξαίρεση. Εν προκειμένω και ο ΑΡΗΣ που δεν έχει ούτε ασφαλιστική αλλά ούτε και φορολογική ενημερότητα θα είχε το δικαίωμα να εκδώσει άμεσα προσωρινά δελτία στους παίκτες που απέκτησε ήδη ή θα αποκτούσε ως το τέλος των μεταγραφών αφού η  άδεια έχει ισχύ για ένα μήνα.Η απόφαση αυτή έρχεται να ενισχύσει την πληροφορία ότι η Football League θα επιδιώξει συνολική λύση για τις ομάδες και στο θέμα των χρε΄πων στην εφορία. 

Προτεινόμενα Άρθρα