Επικίνδυνες ισορροπίες

από AllAboutARIS

Στην κόψη του ξυραφιού ο ΑΡΗΣ που κινδυνεύει να χάσει τις προθεσμίες για την συμμετοχή του για τη Γ΄ Εθνική.

Παίζει κυριολεκτικά με την τύχη του ως απόρροια της εγκληματικής καθυστέρησης στη λήψη αποφάσεων για την επόμενη μέρα. Χωρίς υπερβολή οι κιτρινοι βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί λίγες μόνο ώρες μετά την απόφαση των μελών της ΚΜΑ να αγωνιστεί η ομάδα στην Γ΄ Εθνική.

Η αδυναμία να πειστούν τα τρία άτομα που θα συνθέσουν την διοίκηση εξπρές των δυο ημερών, θα ανακαλέσουν την συμμετοχή του ΑΡΗ από το κύπελλο Ελλάδας και θα οδηγήσουν την εταιρία σε λύση και εκ του νόμου σε εκκαθάριση, σε συνδυασμό με τα πολύ στενά χρονικά περιθώρια, δημιουργούν κίνδυνο ακόμη και για την συμμετοχή του ΑΡΗ στη Γ΄ Εθνική.

Μπορεί η επιτροπή που εξετάζει τις αιτήσεις για τη συμμετοχή στην Τρίτη κατηγορία να δήλωσε ότι θα περιμένει τον Αρη ως την Τρίτη, η ΕΠΟ όμως ξεκαθάρισε χθες ότι οι κίτρινοι έχουν χρονικό περιθώριο ως τη Δευτέρα να αποσύρουν την συμμετοχή τους από το κύπελλο. Όταν όμως η διοίκηση του Παναγιώτη Στεφανίδη που νομιμοποιείται να το κάνει συνεχίζει να αρνείται και η αίτηση για αντικατάστασής της με άλλα τρία άτομα (Ψηφίδης, Παπαδόπουλος, Φωτιάδης) δεν έγινε χθες, ο ΑΡΗΣ παίζει πλέον επικίνδυνο με τον χρόνο που μετράει κυριολεκτικά αντίστροφα

Προτεινόμενα Άρθρα