Στο παρά πέντε θα δοθεί λύση για Γ΄ Εθνική

από AllAboutARIS

Συνεχίζεται το ντέρμπι για τους τρεις της διοίκησης δυο ημερών.

Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή θα ξεκαθαρίσει με ποιον τρόπο θα οδηγηθεί ο ΑΡΗΣ στη Γ΄ Εθνική και αν τελικά θα προλάβει τις προθεσμίες αφού ούτε χθες υπήρξε φως στο τούνελ με την διοίκηση εξπρές των δυο ημερών που θα αντικαταστήσει αυτή του Παναγιώτη Στεφανίδη και θα ζητήσει την ανάκληση της συμμετοχής της ομάδας από το κύπελλο.

Ο Γιάννης Ψηφίδης εξακολουθεί να είναι αρνητικός και πολύ δύσκολα θα αλλάξει την άποψή του ενώ ο Όμηρος Φωτιάδης κρατάει κλειστά τα χαρτιά του. Αρνητικός δεν είναι 100%, ούτε όμως και απολύτως βέβαιος. Το αφήνει ακόμη ανοικτό δηλαδή.  Άρα ούτε λίγο ούτε πολύ το κλειδί των εξελίξεων το κρατάει στα χέρια του ο Παναγιώτης Στεφανίδης που έχει έτοιμη την παραίτηση της διοίκησής του τη Δευτέρα αλλά περιμένει ΚΜΑ και ερασιτέχνη να βρουν την διοίκηση που θα τον αντικαταστήσει.

Τι γίνεται στην περίπτωση που τελικά αυτή δεν βρεθεί; Εχουμε και λέμε:

1. Δηλώνει ο Παναγιώτης Στεφανίδης εγγράφως την ανάκληση από το κύπελλο όπως έχει δικαίωμα διευκολύνοντας τις διαδικασίες, ο ερασιτέχνης την ίδια στιγμή κάνει αίτηση συμμετοχής στη Γ΄ Εθνική στην επιτροπή της ΕΠΟ και ο Αρης οδηγείται στην εκ του νόμου διαδικασίας λύσης και εκκαθάρισης της εταιρίας. Σενάριο που δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες αφού ο Στεφανίδης έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν επιθυμεί να είναι ο τελευταίος νόμιμος εκπρόσωπος στην ΠΑΕ.

2. Μένει η ομάδα στη Football League: Από τη στιγμή που δεν έχει βρεθεί ακόμη ο τρόπος μετάβασης στη Γ΄ Εθνική, παραμένει πάντα ένα ενδεχόμενο να μείνει η καυτή πατάτα στα χέρια του Στεφανίδη. Με δηλωμένη όμως από μέρους του την αδυναμία να εξασφαλίσει τους οικονομικούς πόρους, αρνητικό κλίμα, αμφισβήτηση και ένα ελλιπές ρόστερ θα είναι ένα πολύ επικίνδυνο και θνησιγενές μονοπάτι.

3. Παραιτείται η διοίκηση της ΠΑΕ: Ο Παναγιώτης Στεφανίδης επισήμως περιμένει από ΚΜΑ και ερασιτέχνη να βρουν ως αύριο τη διοίκηση που θα τον αντικαταστήσει στο ειρηνοδικείο και θα δρομολογήσεις τις εξελίξεις διάλυσης της εταιρίας και της εκκαθάρισής της. Εχει όμως σύμφωνα με τις πληροφορίες έτοιμες και τις παραιτήσεις του ιδίου και των υπόλοιπων τριών μελών (Φουρλίγκα, Κουζούνια, Ελευθεριάδη) σε περίπτωση που ναυαγήσει η προσπάθεια των θεσμικών φορέων.

4. Το τέταρτο σενάριο συνδέεται άμεσα με το τρίτο αφού σε περίπτωση παραίτησης της διοίκησης της ΠΑΕ ανοίγει ο δρόμος για τον Λάμπρο Σκόρδας να πάει αυτός στο ειρηνοδικείο, όντας ένας από τους μετόχους και να ζητήσει τον διορισμό της διοίκησης που θα προτείνει ο ίδιος. Κάτι που ασφαλώς, εξαιτίας της ρευστής κατάστασης μπορεί να κάνει και χωρίς παραιτήσεις, ζητώντας απλά από το δικαστήριο την αντικατάσταση της σημερινής διοίκησης της ΠΑΕ.

Προτεινόμενα Άρθρα