Ο Αρβανιτίδης και οι άλλοι

από AllAboutARIS

Ποιοι κρατούν «ζεστό» τον πρώην ιδιοκτήτη τη Βέροιας, η στάση που θα κρατήσει ο Γαλανός και οι φήμες για ακόμη μια κίνηση.

Αν και ακόμη ο τρόπος μετάβασης της ομάδας στη Γ΄ Εθνική δεν έχει επιτευχθεί, τα σενάρια για την επόμενη μέρα και το ποιοι θα εμφανιστούν ως επίδοξοι χρηματοδότες του ποδοσφαιρικού τμήματος δίνουν και παίρνουν. Αλλωστε ποιος δεν θα έβλεπε με θετικό μάτι την εμπλοκή του σε έναν ΑΡΗ που, εφόσον αγωνιστεί τελικά στη Γ΄ Εθνική, σε λιγότερο από ένα χρόνο, θα είναι καθαρός από χρέη και ιδιαίτερα ελκυστικός για επένδυση.

Τα σενάρια ήδη πολλά. Καταρχάς αυτό που εδώ και τρεις μήνες έχει εκφραστεί με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Γαλανό που καλείται την επόμενη εβδομάδα να ανοίξει τα χαρτιά του και να παρουσιάσει το πλάνο του και τους εκκαθαριστές εφόσον επιθυμεί να πάρει το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο δεύτερος εν δυνάμει μνηστήρας παραμένει ο Γιώργος Αρβανιτίδης την εμπλοκή του οποίου επιθυμούν αρκετοί μέσα στον ΑΡΗ εξαιτίας της παραγοντικής του εμπειρίας και φυσικά της δυνατότητάς του να καλύψει το οικονομικό σκέλος. Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες συνεχίζουν να τον… ενοχλούν σχεδόν καθημερινά και ο ίδιος να μην είναι αρνητικός.  Εκτός των δυο επιχειρηματιών, εσχάτως ακούγεται έντονα ότι την πρότασή τους στον ερασιτέχνη ετοιμάζει και ακόμη μια ομάδα αρειανών επιχειρηματιών, άφθαρτων και χωρίς προηγούμενη ενασχόληση με τα κοινά από διοικητικά πόστα.

Προτεινόμενα Άρθρα