«Παίζουμε με τα χρονόμετρα»

από AllAboutARIS

O γνωστός νομικός ανέλυσε όλες τις νομικές παραμέτρους σχετικά με τις διεργασίες που γίνονται, προκειμένου ο ΑΡΗΣ να προλάβει να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας.

Στον «Libero 107.4» και στην εκπομπή «AllAboutARIS on Air» φιλοξενήθηκε ο Σπύρος Χριστοφορίδης. Ο γνωστός νομικός μίλησε για τη σημερινή ανάκληση της συμμετοχής στο Κύπελλο Ελλάδας, για την παραίτηση της διοίκησης Στεφανίδη, για τους τρεις που θα αποτελέσουν προσωρινή διοίκηση με μπροστάρη τον Λάζαρο Παπαδόπουλο, αλλά και για τις πιθανές νομικές κινήσεις του Λάμπρου Σκόρδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδας: «Η συμμετοχή ανακλήθηκε από το Δ.Σ της ΠΑΕ κι έτσι δε θα γίνει αγώνας. Παράλληλα, αφού  πρωτοκολλήθηκε η ανάκληση στην ΕΠΟ , υποβλήθηκαν οι παραιτήσεις των τεσσάρων μελών της ΠΑΕ, κατατέθηκε δικόγραφο και μένει πλέον να βρεθούν  τα άτομα που θα τρέξουν για λίγες μέρες την ομάδα. Επί της ουσίας, το βάρος των εξελίξεων πέφτει στη Γενική Συνέλευση του Α.Σ, που θα γίνει το βράδυ. Αν όλα πάνε καλά, ο ΑΡΗΣ θα τρέξει να προλάβει τη δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο της Γ Εθνικής».

Για τις ζυμώσεις που έγιναν το σαββατοκύριακο:  «Αν τα πράγματα πάνε καλά, μιλάμε για μια διοίκηση δύο ημερών. Τα τρία παλικάρια που θα αναλάβουν βρέθηκαν και θα ανακοινωθούν το βράδυ. Ωστόσο, στη Γενική Συνέλευση  των μετόχων θα πρέπει να βρεθούν οι δύο εκκαθαριστές».

Για το λόγο που χαρακτηρίζει παλικάρια τους τρεις που θα αναλάβουν: «Εγιναν πολλές κρούσεις, και τελικά βρέθηκαν. Ημασταν έτοιμοι από την Πέμπτη το βράδυ, όμως δεν είχαν βρεθεί τα άτομα. Αυτή τη στιγμή, αυτός που είναι ο πρωτεργάτης είναι ο Λάζαρος Παπαδόπουλος και τον ευχαριστώ για την ντομπροσύνη και την παλικαριά του».

Για τις αγωγές που θα αντιμετωπίσει έπειτα η διοίκηση-εξπρές: «Οι αγωγές είναι η αγάπη που έγινε συνήθεια. Ευθύνη για τη διοίκηση εξπρές πιστεύουμε ότι δε θα υπάρχει».

Για την πιθανή νομική κίνηση Σκόρδα: «Μέχρι τις 9 δεν είχε καταθέσει δικόγραφο, δεν αποκλείεται να κατατεθεί στην πορεία. Ωστόσο, η δική μας αίτηση έχει το 70% των μετόχων, ενώ η δική του πρόταση δε θα συγκεντρώνει ούτε το 30%. Αυτή είναι μια πολύ σημαντική παράμετρος που λαμβάνουν υπόψη στο δικαστήριο».

Για τη διοίκηση Στεφανίδη: «Λογω της χρονοτριβής της Παρασκευής δε μπορούσε σήμερα να συγκροτηθεί το νέο Δ.Σ και προς τιμήν της και μετά από πολλές συζητήσει,ς δέχτηκε και έκανε την ανάκληση σήμερα».

Για την υπόσταση του ποδοσφαιρικού τμήματος στην τρίτη κατηγορία: «Θα συσταθεί ένα ΤΑΑ. Στην ουσία πρέπει να στελεχωθεί μια επιτροπή του Α.Σ που θα τρέχει το ποδοσφαιρικό τμήμα. Φυσικά και δε θα υπάρχουν συμβόλαια, αλλά νέα ιδιωτικά συμφωνητικά. Δυστυχώς ο ΑΡΗΣ παίζει επικίνδυνα με το χρονόμετρα, αλλά δε γίνεται αλλιώς».

Για το πώς μπορεί κάποιος να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του: «Οποιος ενδιαφέρεται, θα πρέπει να πάει στον Α.Σ και να λάβει την έγκριση του. Από σήμερα και μετά, οποιοσδήποτε μπορεί να χτυπήσει την πόρτα του Ερασιτέχνη».

Για το δύσκολο έργο της διοίκησης του Ερασιτέχνη: «Ο Παπαγεωργίου και οι συμβουλοί του είναι μπαρουτοκαπνισμένοι, ας είμαστε αισιόδοξοι».

Προτεινόμενα Άρθρα