Νέα συνάντηση με τον Καλαιτζίδη

από AllAboutARIS

Τι ζήτησε ο προπονητής του ΑΡΗ στη δεύτερη συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους του ερασιτέχνη την Κυριακή το βράδυ.

Ο ερασιτέχνης που παίρνει την «καυτή πατάτα» στα χέρια του από σήμερα και μόλις η επιτροπή της ΕΠΟ εγκρίνει τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής υποχρεούται να συστήσει τμήμα αμειβομένων αθλητών, έχει σε απόλυτη προτεραιότητα το θέμα του προπονητή και της παραμονής του Δημήτρη Καλαιτζίδη. Εκτός από την συνάντηση που έγινε το Σάββατο το πρωί με τον Όμηρο Φωτιάδη, όταν πλέον οριστικοποιήθηκε την Κυριακή ότι υπάρχουν τα τρία άτομα που θα οδηγήσουν τη ΠΑΕ σε λύση, έγινε ακόμη μια συνάντηση με τον έλληνα τεχνικό χωρίς όμως να προκύψει κάτι διαφορετικό από αυτά που λέει τις τελευταίες μέρες και αναφέρεται στις συγκριμένες προϋποθέσεις έτσι όπως τις έχει στο μυαλό του.

«Η παραμονή μου εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ποιοι είναι οι άνθρωποι που θα αναλάβουν και τί πρεσβεύουν, ποιες θα είναι οι συνθήκες εργασίες, ο ρόλος μου, καθώς και το αν θα μείνει το μεγαλύτερο μέρος των παικτών. Διότι οι παίκτες δεν ήρθαν στον ΑΡΗ για το σήμερα, αλλά για την προοπτική της ομάδας» όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο έλληνας τεχνικός στον Arenafm.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι αυτός που τηλεφωνεί σχεδόν καθημερινά στον έλληνα τεχνικό είναι ο Γιώργος Γαλανός που του υπόσχεται μάλιστα άμεσα χρήματα για να κλείσει τους παίκτες που θέλει.

Προτεινόμενα Άρθρα