«Αν μένετε… μένω»

από AllAboutARIS

Τι είπε ο προπονητής του ΑΡΗ στους παίκτες και γιατί τους ζήτησε να απαντήσουν μέχρι την Τετάρτη αν θέλουν να συνεχίσουν και στη Γ΄ Εθνική.

Σε άμεση συνάρτηση με τους ποδοσφαιριστές είναι η παραμονή του Δημήτρη Καλαιτζίδη στον ΑΡΗ. Ο προπονητής του ΑΡΗ από την πρώτη στιγμή είχε ξεκαθαρίσει ότι η βασική προϋπόθεση παραμονής του στην ομάδα είναι να παραμείνει το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ με το οποίο δουλεύει για ένα μήνα και κάτι.

Το ίδιο ούτε λίγο ούτε πολύ επανέλαβε και στους παίκτες του στην σύντομη ομιλία πριν από την απογευματινή προπόνηση. «Αντιλαμβάνομαι πως μπορείτε να αισθάνεστε. Επειδή για όλους μας δεν υπάρχει χρόνος θα ήθελα μέχρι την Τετάρτη να μου απαντήσετε αν επιθυμείτε να παραμείνετε στην ομάδα. Αν μείνετε εσείς μένω και εγώ παρότι έχω προτάσεις από άλλες ομάδες. Πιστεύω όμως σε αυτό που έχουμε κάνει και θέτω προτεραιότητα στον ΑΡΗ αρκεί να συνεχίσουμε μαζί» τους είπε χαρακτηριστικά και τους διευκρίνισε ότι εφόσον παραμείνουν θα δεσμευτεί ο ίδιος ότι θα ισχύσουν και όσα έχουν υπογράψει με τη διοίκηση Στεφανίδη.

Προτεινόμενα Άρθρα