Μένουν αν πάρουν εγγυήσεις

από AllAboutARIS

Θέλει να μείνει και στην Γ΄ Εθνική ο γάλλος επιθετικός αρκεί να του εγγυηθούν τα χρήματα που έχει συμφωνήσει όπως και ο Σανιά.

Στη Γ΄ Εθνική ο ΑΡΗΣ έχει το δικαίωμα να διαθέτει στο ρόστερ του ως και τέσσερις ξένους παίκτες. Άρα μπορεί αν θέλει να διατηρήσει στο δυναμικό του και τους Σιντί Σανιά και Γκαέλ Νλουντούλου. Ο πρώτος έχει υπογράψει κανονικά συμβόλαιο, ο δεύτερος έχει προφορική συμφωνία. Και με τους δυο θα γίνει κουβέντα κυρίως για να φανεί αν επιθυμούν να παραμείνουν και στη Γ΄ Εθνική.

Ήδη σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Νλουντούλου έδειξε θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής του αρκεί να του εγγυηθούν τα χρήματα που συμφώνησε (35.000 ευρώ), ποσό που δεν είναι απαγορευτικό για τα δεδομένα της κατηγορίας. Μάλιστα χθες το απόγευμα που βρέθηκε στο Ρύσιο για να παρακολουθήσει την προπόνηση δήλωσε εντυπωσιασμένος απο την παρουσία των οπαδών του ΑΡΗ και την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν.

Θετικός είναι και ο Σανιά για να μείνει αρκεί να πάρει χρηματικές διασφαλίσει αν και είναι διαφορετική περίπτωση αφού το συμβόλαιό του προβλέπει διπλάσιες απολαβές από του Νλουντούλου.

Προτεινόμενα Άρθρα