Περιμένει και κάτι άλλο

από AllAboutARIS

Απάντηση περιμένει ο Γαλανός από τον ερασιτέχνη στην πρόταση που κατέθεσε. Περιμένει την εκδήλωση ενδιαφέροντος και από αλλού.

Η βεβαιότητα ότι ως την Παρασκευή ενδεχομένως να έχει προκύψει κι άλλο ενδιαφέρον για τον ΑΡΗ και το ποδοσφαιρικό τμήμα που θα λειτουργεί υπό τη σκέπη του ερασιτέχνη, οδηγήσει τους παράγοντες του Α.Σ στο να μην δώσουν ακόμη την απάντησή τους στον Γιώργο Γαλανό. Ο τελευταίος πιέζει από την πλευρά του να πάρει άμεσα την ομάδα υποστηρίζοντας ότι έχει την οικονομική δυνατότητα να κρατήσει προπονητή και παίκτες αλλά ο ερασιτέχνης δεν φαίνεται να έχει καταλήξει ακόμη στους ανθρώπους που θα τρέξουν την ομάδα. Αυτό που πρέπει να γίνει άμεσα πάντως είναι να δημιουργηθεί μια επιτροπή που θα ασχολείται άμεσα με το ποδοσφαιρικό τμήμα κάτι που θα γίνει μετά το σημερινό δικαστήριο. 

Το πρόβλημα ρευστότητας είναι μέχρι την Παρασκευή που θα εισπραχθούν τα χρήματα της μεταγραφής του Διούδη στη Μπριζ από τα οποία θα προκύψει και ένα ποσό για τον Α.Σ και το ποδοσφαιρικό τμήμα. Μέχρι τότε αναζητούνται λύσεις εκ των ενόντων ώστε να βγει το δύσκολο διάστημα. Μόλις γίνει αποδεκτή από την ΕΠΟ η αίτηση για τη Γ΄ Εθνική τότε θα γίνει και η συνάντηση για τα τηλεοπτικά που θα μαζί με τα διαρκείας θα είναι τα βασικά έσοδα της επόμενης χρονιάς.

Προτεινόμενα Άρθρα