«Επίθεση» Πόππη σε Τσιόνκη

από AllAboutARIS

Λίγο μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Ειρηνοδικείου, ο Στέφανος Τσιόνκης και ο Ηλίας Πόππης κοντραρίστηκαν στα ερτζιανά της πόλης.

Το μέλος της νέας προσωρινής διοίκησης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ μιλώντας στον «Arena Fm», παραδέχτηκε ότι ο βασικός λόγος για τον οποίο ενεπλάκη ο Σκόρδας είναι για να σώσει την περιουσία του. «Θα είχε πρόβλημα ο Σκόρδας. Είναι φανερό ότι προσπαθεί να προστατέψει την περιουσία του αλλά αμφιβάλλει κανείς ότι είναι Αρειανός;», ήταν η απάντηση του Τσιόνκη.

Αναφερόμενος στο πλάνο  που έχει η νέα διοίκηση, τόνισε: «Το πλάνο είναι να γίνει ο ΑΡΗΣ βιώσιμος. Εγώ δεν δέχομαι να παίζει ο ΑΡΗΣ στα άσπρα χώματα. Να σταθεροποιηθεί, να μπει στο άρθρο 99 και αν μπορέσουμε να κλέψουμε τη χρονιά γιατί έχουμε αργήσει».

Κάποια στιγμή έκανε παρέμβαση ο Ηλίας Πόππης, ο οποίος απευθυνόμενος στον Στέφανο Τσιόνκη, είπε: «Να ξέρετε ότι είστε υπόλογος στην ιστορία του ΑΡΗΣ. Ο ΑΡΗΣ δεν μπορεί να είναι τόσα χρόνια αιχμάλωτος αυτού του δικομανή ανθρώπου. Μπήκατε στο Αλεξάνδρειο στα 100 χρόνια με 5.000 κόσμο. Θυμάστε την αντιμετώπιση που είχατε;».

Προτεινόμενα Άρθρα