«Μποϊκοτάζ σε όποιον τον στηρίζει»

από AllAboutARIS

Πολλά και ενδιαφέροντα ακούστηκαν στην έκτακτη ραδιοφωνική εκπομπή του Super 3, ο οποίος προχώρησε και σε μία άλλη μεγάλη αποκάλυψη.

Η αποκάλυψη την οποία έκαναν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΡΗ έχει να κάνει με ένα σενάριο, που κυκλοφορεί και σύμφωνα με το οποίο υπάρχει γνωστή εταιρεία-κολοσσός φυσικού αερίου, η οποία θέλει να επενδύει σε ομάδες που είναι μόνες τους στην πόλη, γι’ αυτό και κάποιοι θέλουν να διαλύσουν τον ΑΡΗ οριστικά.

Κατά τη διάρκεια της έκτακτης εκπομπής στον «Arena Fm», εστάλη επίσης σαφές μήνυμα προς όποιον στηρίξει τον Λάμπρο Σκόρδα, ποδοσφαιριστή, προπονητή αλλά και εταιρείες, που ενδεχομένως θα υπογράψουν χορηγικές συμφωνίες με την ΠΑΕ. Αυτές πολύ απλά θα βρεθούν αντιμέτωπες με το μποϊκοτάζ των προϊόντων τους από τους οπαδούς του ΑΡΗ, από το κοινό δηλαδή στο οποίο ουσιαστικά θα απευθύνονται μέσω της διαφήμισής τους.

Απαιτήθηκε επίσης από βουλευτές αλλά και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης να βρεθούν αύριο στο δικαστήριο «για να μπει τέλος στη ανομία». Εν συνεχεία δόθηκε και πάλι ο λόγος στον κόσμο, μέσα από τηλεφωνικές γραμμές.

Συνοψίζοντας είπαν: «Εφιστούμε την προσοχή σε όλους όσους έχουν σχέση με την ομάδα, υπαλληλικές, διοικητικές, εξωδιοικητικές, προπονητών, παικτών ή κάτι άλλο. Κανένας να μην δώσει πάτημα σε αυτόν εδώ τον άνθρωπο, ο οποίος πιστεύει ότι με τους εκφοβισμούς μπορεί να επιβάλλει όποια κατάσταση θέλει στον ΑΡΗ. Εμείς είμαστε αποφασισμένοι. Θέλεις να την τραβήξεις την μπουγάδα; Εμείς θα κατεβούμε στο δρόμο. Να περνάει ο κόσμος όλη τη μέρα από το θρυλικό Χαριλάου. Θα παραμείνουμε εκεί μέχρι να επικρατήσει το δίκαιο. Αν δεν αλλάξει η ομάδα, ο ΑΡΗΣ που θα παίζει του χρόνου δεν θα έχει καμία σχέση με τον ΑΡΗ, που υποστηρίζουμε εμείς. Εσύ πήγαινε να παίξεις στην Καλαμαριά, στο Καυταντζόγλειο αλλά στο Χαριλάου δεν θα παίξεις».

Προτεινόμενα Άρθρα