Καταθέτουν αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα

από AllAboutARIS

Προσπαθούν να ανατρέψουν την κατάσταση ΑΣ ΑΡΗΣ και ΚΜΑ.

Η αντικατάσταση του νομικού επιτελείου και η επιλογή δικηγόρων, όπως ο Βαγγέλης Χατζηιωάννου, Χρήστος Γρόλλιος αλλά και Νίκος Πάσχος, έφεραν διαφοροποιήσεις στον τρόπο με τον οποίο οι «κιτρινόμαυροι» διαχειρίζονται τις υποθέσεις τους.

Αρχής γενομένης από σήμερα το νομικό επιτελείο πρόκειται να καταφύγει στην κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων με στόχο την ανατροπή της απόφασης της Τετάρτης, χωρίς όμως να είναι γνωστή η ημερομηνία έκδοσης της απόφασης.

Οι πιθανότητες που συγκεντρώνει το ενδεχόμενο ανατροπής της απόφασης δεν είναι πολλές, όμως εφόσον αυτό είναι το τελευταίο «χαρτί» που έχει απομείνει, οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να το χρησιμοποιήσουν.

Η απόφαση που εκδίδει το εκάστοτε Ειρηνοδικείο είναι πολύ ισχυρή, αναφέρουν κύκλοι νομικών που βρίσκονται κοντά στον ΑΡΗ και η ανατροπή της δεν συγκεντρώνει πάνω από 10% πιθανότητες.

Εφόσον η απόφαση δεν ανατραπεί με τα ασφαλιστικά μέτρα που καταθέσουν οι «κιτρινόμαυροι» τότε είναι αναγκασμένοι να περιμένουν την εκδίκαση της υπόθεσης που έχει οριστεί για τον Οκτώβριο.

Προτεινόμενα Άρθρα