Το μήνυμα ξεκάθαρο, αποδέκτης και η Πολιτεία

από AllAboutARIS

Υποχρέωση της Πολιτείας να αφουγκραστεί τον κόσμο και να συμβάλλει προς την εξεύρεση λύσης για την κατάσταση που… κάποιοι δημιούργησαν τις τελευταίες ημέρες

Οι κινητοποιήσεις των φίλων του ΑΡΗ τις τελευταίες μέρες έχουν αποτελέσει και συνεχίζουν να αποτελούν θέμα συζήτησης στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο. Η όλη προσπάθεια ενός ολόκληρου συλλόγου να μπλοκάρει την εμπλοκή του Λάμπρου Σκόρδα στην ΠΑΕ δεν έχει περάσει απαρατήρητη από κανέναν και ειδικά από την Πολιτεία.

Την πόρτα της άλλωστε χτύπησε ο Ερασιτέχνης, ζητώντας άμεσα ραντεβού με τους Γιάννη Μπουτάρη και Απόστολο Τζιτζικώστα, ώστε να συμβάλλουν και αυτή από την πλευρα τους στην αποκατάσταση της ανομίας που υπέστη ο σύλλογος προ ολίγων ημερών. Ετσι όπως ήρθαν τα πράγματα, η Δευτέρα θα είναι η μέρα της κρίσης για την ΠΑΕ και αν η Πολιτεία θέλει να βοηθήσει, μπορεί να το κάνει. Ετσι ώστε να διορθώσει την λανθασμένη απόφαση που πάρθηκε πριν λίγες μέρες και να δικαιώσει τις κινητοποιήσεις και την προσπάθεια όχι απλά των οργανωμένων ή του ΑΣ, αλλά ενός ολόκληρου συλλόγου. 

Προτεινόμενα Άρθρα