Ένας εναντίον όλων

από AllAboutARIS

Είναι πλέον ο μοναδικός παράγοντας του ΑΡΗ που έχει καταφέρει να στρέψει εναντίον του ό, τι συγκαταλέγεται στην οικογένεια του ΑΡΗ και παρόλα αυτά να νομίζει ότι μπορεί ακόμη να διοικήσει.

Πριν από κάποιους μήνες η μόνιμη επωδός του Λάμπρου Σκόρδα ήταν ότι δεν τον θέλουν καμιά καστοσταριά οργανωμένοι οπαδοί και ότι το μεγαλύτερο κομμάτι του κόσμου ενστερνίζεται τις απόψεις του. Αλήθεια σήμερα, λίγες ώρες πριν από το δικαστήριο, εξακολουθεί να έχει την ίδια άποψη;

Σήμερα που δεν υπάρχει επίσημος φορέας του ΑΡΗ που δεν έχει βγάλει ανακοίνωση εναντίον του, που το σύνολο των συνδέσμων έπραξε το ίδιο, που οι βουλευτές της Θεσσαλονίκης τάσσονται αναφανδόν στο πλευρό του ερασιτέχνη και αναγνωρίζουν ως μονόδρομο την επώδυνη ασφαλώς λύση της Γ΄ Εθνικής, άραγε εξακολουθεί να νομίζει ότι αποτελεί το επίκεντρο του κόσμου.

Είναι τόσο δύσκολο να παραδεχτεί ότι έχει περάσει ανεπιστρεπτί στην γενιά των αποτυχημένων παραγόντων του ΑΡΗ; Ένα από τα μεγαλύτερα προτερήματα στη ζωή λένε ότι είναι ότι πρέπει να ξέρεις πότε επιβάλλεται να αποχωρήσεις από το προσκήνιο. Και δυστυχώς για τον Λάμπρο Σκόρδα η στιγμή αυτή δεν είναι τώρα, εν έτη 2014. Έχει έρθει αρκετά χρόνια πιο πριν.

Προτεινόμενα Άρθρα