Ραντεβού στο δικαστήριο

από AllAboutARIS

Μεγάλη συγκέντρωση έξω από το δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης ετοιμάζουν σήμερα οι επίσημοι φορείς και οι οπαδοί του AΡΗ, με στόχο την ανατροπή του Λάμπρου Σκόρδα.

Κάτι από… συλλαλητήριο θα θυμίζει η σημερινή εκδίκαση της αίτησης αναστολής εκτέλεσης της απόφασης του ειρηνοδικείου που διόρισε προσωρινή διοίκηση τον Λάμπρο Σκόρδα καθώς ο αγώνας των επίσημων φορέων και των οπαδών του ΑΡΗ για την απομάκρυνσή του από την ΠΑΕ έχει πάρει χαρακτήρα ανένδοτου αγώνα.

Το πιο καθοριστικό ραντεβού δίνεται σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο όπου συζητείται η αίτηση ανάκλησης της απόφασης του Ειρηνοδικείου.  Εντός της δικαστικής αίθουσας οι νομικοί που χειρίζονται την υπόθεση έχουν προσκομίσει μια σειρά από καινούργια έγγραφα προκειμένου να πετύχουν την ανάκληση της απόφασης ενώ το μήνυμα που θα στείλουν οι οπαδοί του ΑΡΗ εκτός δικαστικού μεγάρου θα είναι το λιγότερο ηχηρό.

Ο ένας μετά τον άλλο οι σύνδεσμοι εκδίδουν ανακοινώσεις καλώντας τα μέλη τους και όλο τον κόσμο του ΑΡΗ να δώσει το «παρών» έξω από τα δικαστήρια με στόχο να περάσει στη δικαστική αίθουσα το μήνυμα ότι ο Λάμπρος Σκόρδας δεν είναι η λύση για τον ΑΡΗ και ότι τυχόν απόρριψης της αίτησης ανάκλησης σήμερα θα προκαλέσει μια σειρά από αντιδράσεις που θα φτάσουν ακόμη και σε πολιτικό επίπεδο. Ακόμη και εκδρομές ετοιμάζονται από συνδέσμους στη Βόρεια Ελλάδα, δείγμα της συσπείρωσης προς τον κοινό σκοπό.

Το σημερινό δικαστήριο άλλωστε αποτελεί και το τελευταίο ένδικο μέσο για τον ΑΣ και την ΚΜΑ για την απομάκρυνση του Λάμπρου Σκόρδα, αφού αν το δικαστήριο δικαιώσει τον νυν πρόεδρο της ΠΑΕ, τότε αυτός θα παραμείνει στη διοίκηση της ΠΑΕ, τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου όταν και θα βγει η απόφαση μετά την εκδίκαση της κύριας αίτησης που γίνεται στις 30 Οκτωβρίου.  Τώρα πως θα μπορέσει να διοικήσει κάτω από αυτές τις συνθήκες είναι απορίας άξιον.

Προτεινόμενα Άρθρα