«Αλλη μια μέρα ο ΑΡΗΣ στα δικαστήρια»

από AllAboutARIS

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο ο Χρήστος Γρόλλιος να μην βγει απόφαση αύριο αλλά να συμβεί αυτό την Τετάρτη.

Ενας εκ των νομικών που εκπροσώπησαν την πλευρά του Ερασιτέχνη και της ΚΜΑ, ο Χρήστος Γρόλλιος, μίλησε στην ιστοσελίδα της nova για τη σημερινή δικαστική μάχη αλλά και για το πότε αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση.

«Η απόφαση θα εκδοθεί είτε αύριο είτε ακόμη και την Τετάρτη το πρωί! Δυστυχώς ο ΑΡΗΣ πέρασε πάλι μέσα από τις αίθουσες των δικαστηρίων και η επόμενη μέρα του κρίνεται με βάση την απόφαση που θα εκδώσει ένα δικαστήριο», είπε αρχικά ο έγκριτος νομικός.

Θέλοντας να αποφύγει τα πολλά λόγια και φυσικά την οποιαδήποτε πρόβλεψη, ο Χρήστος Γρόλλιος, πρόσθεσε: «Περιμένουμε την απόφαση. Ηταν μια διαδικασία η οποία διήρκησε περίπου τρεις ώρες  και εκτιμώ πως ο δικαστής είδε αναλυτικά τα δεδομένα και από τις δύο πλευρές και θα κρίνει ανάλογα. Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να εκφράσω συγκεκριμένη άποψη, ούτε σαν φίλος του ΑΡΗ, διότι σε αυτή τη διαδικασία κλήθηκα σαν δικηγόρος και μόνο. Θέλω να το σεβαστούμε αυτό, σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά η ομάδα».

Κλείνοντας είπε: «Θέλω να πω, πως δεν ήμουν ο μόνος ο οποίος εκπροσώπησε τις θέσεις του ΑΣ και της Κοινωνίας Μελών του ΑΡΗ, αλλά και κάποιων εργαζομένων που άσκησαν πρόσθετες παρεμβάσεις υπέρ της δικής μας πλευράς. Ηταν και οι συνάδελφοι, ο Βαγγέλης Χατζηϊωάννου, ο Θόδωρος Σιμόπουλος, ο Χάρης Κοκκώνης και ο Γιώργος Οικονόμου. Ηταν μια συνολική προσπάθεια και από εκεί και πέρα περιμένουμε την απόφαση».

Προτεινόμενα Άρθρα