Η ώρα του κόσμου ξανά, η ώρα για ηχηρά μηνύματα!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα σημάνει την επιστροφή του ΑΡΗ αλλά και του κόσμου στην έδρα της ομάδας, έπειτα από σχεδόν έναν μήνα.

Το τελευταίο εντός έδρας ματς των “κιτρινόμαυρων” ήταν στις 24 Οκτωβρίου κόντρα στον Παναιτωλικό. Πρόκειται λοιπόν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στο οποίο ο κόσμος δεν είχε την ευκαιρία να δει την ομάδα από κοντά. Και τώρα θα την έχει ξανά, με την παρουσία του στο γήπεδο για αυτό το ματς να αντιπροσωπεύει πολλά παραπάνω.

Οι φίλοι του ΑΡΗ έχουν την ευκαιρία να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα με τη μαζική τους παρουσία στο γήπεδο. Ένα ηχηρό μήνυμα σε περίοδο πολέμου για την ΠΑΕ. Ένας πόλεμος που υποκινείται από την… εξυγίναση, διογκώνεται με την επικοινωνία μέσα από τα ΜΜΕ στα οποία ασκεί επιρροή  και ειδικά το τελευταίο διάστημα που ο ΑΡΗΣ δείχνει να σηκώνει κεφάλι από το -6.

Είναι η ώρα του κόσμου να μιλήσει στη δική του γλώσσα για ακόμη μία φορά. Στη γλώσσα της συσπείρωσης και της στήριξης στην ομάδα, ώστε να την “σπρώξει” στη νίκη και να δώσει ζωή στο “”Κλεάνθης Βικελίδης” μετά από πάρα πολύ καιρό, ενισχύοντας και οικονομικά μία διοίκηση που παλεύει με θεούς και δαίμονες, υλοποιώντας παρόλα αυτά μεγάλες επενδύσεις όπως αυτή των 300 χιλιάδων ευρώ που έγινε στον χλοοτάπητα του γηπέδου.

Προτεινόμενα Άρθρα