Περιμένει και ο Καλαιτζίδης

από AllAboutARIS

Τι θα χρειαστεί άμεσα ο προπονητής του ΑΡΗ εφόσον η ομάδα αγωνιστεί στη Γ΄Εθνική.

Ο Δημήτρης Καλαιτζίδης όχι μόνο απαντά αρνητικά σε όσες ομάδες τον πλησιάζουν αλλά χρησιμοποιεί αυτό το διάστημα που δεν έχει προπονήσεις ώστε να είναι καθόλα έτοιμος εφόσον ο ΑΡΗΣ οδηγηθεί σε εκκαθάριση και στη Γ΄ Εθνική με τον ίδιο στη θέση του προπονητή. Ετοιμάζει το τιμ που θέλει εντός και εκτός γραφείων, έχοντας καταλήξει στο δίμηνο που δούλεψε που… πονάει η ομάδα και ποιοι θα αποδίδουν τα αναμενόμενα.

Βέβαια αυτό που θα καθορίσει την απόφασή του για οριστική παραμονή στον παγκο της ομάδας θα είναι οι άνθρωποι που θα βγουν μπροστά το νέο εγχείρημα και φυσικά οι διασφαλίσεις που θα του δώσουν στο οικονομικό. Ο έλληνας τεχνικός σε άτυπες κουβέντες που έκανε τις προηγούμενες μέρες ζήτησε να υπάρχει άμεσα διαθέσιμο ένα ποσό που θα φθάνει σίγουρα τις 100.000 ευρώ ώστε να μπορεί να κινηθεί σε δυο μέτωπα.

Αφενός για να μπορέσει να εγγυηθεί το οικονομικό στους παίκτεςπου θα θελήσουν να παραμείνουν από το συν ρόστερ καθώς και να κλείσει άμεσα παίκτες αφού δεν υπάρχει το περιθώριο του χρόνου. 

Προτεινόμενα Άρθρα