Εννιαμελής επιτροπή και με Αλεξιάδη!

από AllAboutARIS

Το συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΑΡΗ βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη και παρά τις ανεύθυνες διαρροές για Αρβανιτίδη, Γαλανό ή Ραμπότα δεν έχει πάρει καμία απόφαση παραχώρησης του ποδοσφαιρικού τμήματος σε κανέναν.

Το συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΑΡΗ βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη και παρά τις ανεύθυνες διαρροές για Αρβανιτίδη, Γαλανό ή Ραμπότα δεν έχει πάρει καμία απόφαση παραχώρησης του ποδοσφαιρικού τμήματος σε κανέναν

Η απόφαση που πήραν είναι να συσταθεί μία εννιαμελής επιτροπή διαχείρισης…κρίσης την οποία θα αποτελούν ο Αντιπρόεδρος του ΑΣ Όμηρος Φωτιάδης, οι δυο νομικοί που χειρίστηκαν την υπόθεση κατά του κ. Σκόρδα Χρ. Γρόλλιος και Βαγγέλης Χατζηιωάννου και τρια ιερα τέρατα της ποδοσφαιρικής ιστορίας του Άρη. Ο Αλέκος Αλεξιάδης (με συμβολικό στην ουσία ρόλο η παρουσία του), ο Ντίνος Κούης και ο Γιώργος Ζήνδρος! Στην επιτροπή συμμετέχουν και οι Λ. Παπαδόπουλος, Κ. Κωνσταντινίδης από την ΠΑΕ καθώς και ο Λεωνίδας Μπακούρας.

Οι νομικοί θα τρέξουν όλα τα διαδικαστικά θέματα για μεταγραφές και ότι άλλο είναι απαραίτητο αρχικά και οι υπόλοιποι τα υπόλοιπα ζητήματα, ενώ είναι δεδομένο ότι όπως σημειώθηκε από τους κ.κ. Πόππη, Ορφανίδη, Μπακούρα στην προπόνηση υπάρχουν τα χρήματα από Αρειανούς επιχειρηματίες και για να στελεχωθεί το ρόστερ, αλλά και να πληρωθούν προκαταβολές και συμβόλαια.

Αυτό δεν αποκλείει φυσικά κάποιον ενδιαφερόμενο όπως ο κ. Γαλανός ή ο κ. Αρβανιτίδης, αλλά όπως ήδη σημειώσαμε στην επαφή που υπήρξε νωρίτερα με τον πρώτο σημειώθηκε από την πλευρά του κ. Χατζηιωάννου, ότι πλέον δεν μπορεί να συσταθεί νέο ΤΑΑ και θα πρέπει αν κάποιος αναλάβει να λειτουργήσει υπό την σκέπη του Ερασιτέχνη με την ευθύνη των υπογραφών να βαραίνει τον κ. Παπαγεωργίου. Το αν οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες θέλουν να λειτουργήσουν υπό ένα τέτοιο καθεστώς είναι πλέον δικό τους θέμα, με τον Γιώργο Γαλανό- που είναι και ο μοναδικός που έχει εμφανιστεί- να δηλώνει στον ΑΣ ότι δεν τίθεται θέμα και πώς μπορεί να τρέξει το τμήμα σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του ΑΣ. Αν δεν προκύψει, λοιπόν, άλλη πρόταση, τότε προβάδισμα έχει ο Γιώργος Γαλανός χωρίς να αποκλειστούν και πιθανές συνεργασίες

Προτεινόμενα Άρθρα