Από μεγαλομέτοχος, φορέας… διάδοσης της ιδέας του ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Σε λίγες μέρες η Κ.Μ.Α. θα πάψει να είναι μεγαλομέτοχος. Με το νέο έτος θα διαπιστωθεί, εάν υφίσταται ως Φορέας

Από μεγαλομέτοχος… φορέας διάδοσης της αρειανής ιδέας. Η φθίνουσα πορεία της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ, στο πέρασμα του χρόνου, οδηγεί το “όνειρο” της συμμετοχής στα κοινά από το σύνολο του κόσμου του ΑΡΗ, σε εξασθένιση.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι η ΠΑΕ οδηγείται σε λύση, φυσικό επακόλουθο είναι να σημειωθούν αλλαγές στη μετοχική δομή, η οποία -σύντομα- θα πάψει να υφίσταται. Τυπικά, η λύση της εταιρείας θα αποφασισθεί στη Γενική Συνέλευση των Μετόχων, η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Εως, τότε, η Κ.Μ.Α. θα κινείται… τύποις και εν καιρώ θα αποφασιστεί, εάν συνεχίσει τη λειτουργία της. Ηδη, σε κάποια από τα μέλη της, υπάρχει η σκέψη της παραίτησης, παρά το γεγονός πως τυπικά δεν δημιουργείται κάποιο πρόβλημα στη δομή της, έως -όπως προαναφέραμε- τη Γ.Σ. των Μετόχων.

Εάν, τώρα, βρεθούν άνθρωποι, οι οποίοι έχουν τη διάθεση να συνεχίσουν να αποτελούν κομμάτι του Φορέα, διαδίδοντας την ιδέα του ΑΡΗ, είναι κάτι που δε μπορεί να λεχθεί με σιγουριά. Το σίγουρο είναι πως η Κοινωνία Μελών θα υφίσταται μέχρι τα τέλη του Δεκέμβρη (όχι, φυσικά, ως μεγαλομέτοχος), καθώς τότε λήγει και το οικονομικό έτος.

Μην ξεχνάμε πως μερικές εκατοντάδες μέλη έχουν πληρώσει συνδρομή, η οποία λήγει στο τέλος του 2014.

Προτεινόμενα Άρθρα