Δυο μέρες διορία

από AllAboutARIS

Ο Καλαιτζίδης ζήτησε από τους παίκτες να του απαντήσουν ως την Παρασκευή αν θα συνεχίσουν στην Γ΄ Εθνική

Η οριστικοποίηση της παρουσίας του ΑΡΗ στην Γ΄Εθνική έχει δρομολογήσει αρκετές εξελίξεις τόσο σε εξωαγωνιστικό επίπεδο, όσο και στα θέματα που έχουν άμεση σχέση με το ρόστερ και τον αριθμό των ποδοσφαιριστών που θα δεχτούν να παραμείνουν στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων».

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, από την πλευρά του, μιλώντας με τους ποδοσφαιριστές τους τόνισε ότι έχουν δύο ημέρες διορία ώστε να απαντήσουν αναφορικά με το ενδεχόμενο παραμονής τους στον ΆΡΗ. Μέχρι στιγμής, δύο παίκτες έχουν ήδη συναινέσει στην παραμονή τους (Λιόνης, Καπνίδης), ενώ κάτι αντίστοιχο αναμένεται να συμβεί και στις περιπτώσεις των Ν΄Λουντούλου και Σανιά, σε περίπτωση που δοθεί ειδική παράταση στον ΑΡΗ για την ολοκλήρωση των μεταγραφών.

Ο Ψυχογιός είναι επίσης θετικός αρκεί να του διασφαλίσουν ότι θα ισχύσει το συμβόλαιο που υπέγραψε με τον Στεφανίδη και το οποίο είναι διετούς διάρκειας και στο φετινό έχει συμπεριλάβει κάποια από τα περσινά δεδουλευμένα. Ο Καλαιτζίδης σε συζήτηση που είχαν χθες του είπε ότι είναι όρος που έχει θέσει και ο ίδιος για να παραμείνει και εφόσον ο Ψυχογιός πάρει και σε μορφή ιδιωτικού συμφωνητικού τη συμφωνία τότε θα παραμείνει στην ομάδα. 

Θετικός σε παραμονή είναι και ο Λεμονής όπως και ο Λιόλιος. Διστακτικός είναι ο Νικολόπουλος που παραμένει στην Αθήνα και έχει αφήσει στον εκπρόσωπό του τον χειρισμό του θέματος. Σουνάς, Σταυρόπουλος και Γιαννίτσης εξετάζουν όλα τα δεδομένα και το αν θα παραμείνουν θα εξαρτηθεί από τις προτάσεις που θα έχουν στα χέρια τους ώστε να ζυγίσουν τα δεδομένα.

Τέλος παρελθόν θα αποτελέσει σίγουρα ο Αντώνης Τσιάρας ενώ προς την αποχώρηση κλείνει και ο Νίκος Γκόλιας που φέρεται να έχει πρόταση από ομάδα της Σούπερ Λιγκ αλλά ζήτησε λίγο χρόνο για να απαντήσει.

Προτεινόμενα Άρθρα