«Ας βρει άλλο επάγγελμα ο Σκόρδας»

από AllAboutARIS

Για τις δραματικές μέρες που πέρασε ο ΑΡΗΣ στα δικαστήρια αλλά και για τις δύσκολες μέρες που ξημερώνουν με την προοπτική της αναγέννησης μίλησε ο Ηλίας Πόππης.

Από τους πρώτους που δήλωσαν παρών στην επόμενη δύσκολη μέρα του ποδοσφαιρικού ΑΡΗ ήταν ο Ηλίας Πόππης. Μιλώντας στον «Arena FM» αναφέρθηκε στα δραματικά 24ωρα που προηγήθηκαν και το αύριο της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Αναλυτικότερα είπε:

«Περάσαμε μια δύσκολη εβδομάδα και το νομικό επιτελείο του Άρη κατέφερε και ανέτρεψε την κατάσταση και ο Λάμπρος Σκόρδας πρέπει να βρει άλλο επάγγελμα πλέον. Ενημερώσαμε όλους τους πολιτικούς της Θεσσαλονίκης και τους καταδείξαμε το πρόβλημα του Άρη. Τους είπαμε πως είναι ακριβώς η κατάσταση και η συμπαράσταση όλων ήταν πολύ μεγάλη και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε, όπως και τους οργανωμένους οι οποίοι ήταν από το πρωί μέχρι το άλλο το πρωί στις επάλξεις. Εδώ ο Αλέκος Αλεξιάδης έξω από τα δικαστήρια να κλαίει, τον κ. Κούη να δακρύζει άνθρωποι οι οποίοι τιμήσανε την φανέλα του Άρη 17-18 χρόνια και ανατριχιάζω. Αλλά ευτυχώς ο Άρης έστω και την τελευταία στιγμή ήταν ενωμένος και πέτυχε αυτό που πέτυχε στη δύσκολη απόφαση της τρίτης Εθνικής».

Για τη δύσκολη απόφαση της  Γ΄Εθνικής υπογράμμισε: «Είναι σκληρή η απόφαση, αλλά είναι μια ομόφωνη απόφαση της οικογένειας του Άρη και οι Αρειανοί έδειξαν για ακόμη μία φορά ότι θα είναι δίπλα στην ομάδα και με την παρουσία τους έξω από τα δικαστήρια, όπως και με τα εισιτήρια διαρκείας. Ο Άρης είναι πολύ μεγάλη ομάδα και δεν είναι για την τρίτη Εθνική κατηγορία. Πιστεύω πως ο Άρης στον δρόμο που διάλεξε θα βγει πιο ενωμένος, πιο δυνατός και ο ενωμένος Άρης το απέδειξε την εβδομάδα που πέρασε ότι δεν έχει να φοβηθεί κανέναν».

Για τη συνομιλία που είχαν με τους ποδοσφαιριστές ανέφερε: «Με ενημέρωσαν πως κάποιοι είπαν πως κάναμε έγκλημα. Δεχτήκαμε πρόταση από τον Όμηρο Φωτιάδη ο οποίος είναι μεγάλο παλικάρι και είναι αντιπρόεδρος του Α.Σ. και είναι πολύ νέος παράγοντας και βλέπω πως έχει πολύ μέλλον, μας κάλεσε και εμφανιστήκαμε στην ομάδα ότι παιδιά ότι έχει συμφωνήσει με τον Άρη, θα τα πάρετε και το εγγυόμαστε εμείς. Και δεν πρόκειται να ασχοληθώ, ούτε ο Ορφανίδης ούτε ο Παπαϊωάννου με τα διοικητικά του Άρη. Απλούστατα βρεθήκαμε εκεί για να διαβεβαιώσουμε στους παίκτες ότι υπάρχει μία ομάδα επιχειρηματιών. Αύριο μπορεί να την δώσει ο Α.Σ. την ομάδα στον κ. Γαλανό στον οποιοδήποτε επενδυτή. Τους είπαμε ότι ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, ότι θα γράψουν τα ονόματά τους στην ιστορία με «χρυσά» γράμματα και ότι δεν θα χάσουν».

Για το ό,τι ο Καλαϊτζίδης μπορεί να φέρει 15 παίκτες για προπόνηση: «Εξαίρετος και με μεγάλη συμβολή του στη δύσκολη στιγμή του Άρη. Απ’ ότι ξέρω έχει τρομακτική εκτίμηση μέσα στην ομάδα. Ο Άρης είναι τυχερός που επέλεξε έναν τέτοιο προπονητή».

Για το πώς είδαν τους παίκτες στα αποδυτήρια είπε: «Τους καταλαβαίνω τους παίκτες και υπάρχουν παιδιά τα οποία δεν μπορούν να επιβιώσουν και γι’ αυτό πήγαμε εκεί. Τον Άρη τον έκαναν μικρό αυτοί που διοίκησαν και βάζω τον εαυτό μου μέσα, αλλά ο Άρης θα αλλάξει σελίδα. Πρέπει να γίνει ο παλιός Άρης. Από εκεί και πέρα ο Α.Σ. έχει πει ότι θα αποφασίσει μέχρι την Δευτέρα που θα δώσει την ομάδα και αν την δώσε και έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον Χάρη Παπαγεωργίου και στα υπόλοιπα μέλη και πιστεύω ότι θα γίνει το καλύτερο για τον Άρη».

Για το αν υπάρχει περίπτωση να εμπλακεί ο κ. Αρβανιτίδης υπογράμμισε: «Δεν το ξέρω, δεν είμαι στο συμβούλιο του Α.Σ. Αν είχε επαφή με τον Α.Σ. δεν το ξέρω».

Για το αν υπάρχει περίπτωση ότι ο Α.Σ. να τρέξει την ομάδα για ένα χρόνο: «Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και θα πάρει μεγάλο συμβόλαιο από τη Nova. Ξέρουν ότι στη Βόρειο Ελλάδα ο Άρης είναι τεράστια δύναμη και δεν νομίζω ότι θα θέλει να χάσει τόσους συνδρομητές. Είναι πολύ καλό πράγμα ο Άρης να τον έχει στο μπουκέτο σου. Θα είναι πολύ έξυπνη εμπορική κίνηση από τη Nova και αυτό πιστεύω».

Για την εννεαμελή επιτροπή τόνισε: «Είναι αξιόλογα όλα τα πρόσωπα εκεί μέσα. Είναι ο Γιώργος Ζήνδρος, ο Αλέκος Αλεξιάδης, ο Ντίνος Κούης, ο Όμηρος Φωτιάδης, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο Κώστας Κωνσταντινίδης, ο Λεωνίδας Μπακούρας ο οποίος είναι καθαρός και δεν έχει διοικήσει ποτέ τον Άρη».

Για το ό,τι ήταν έξι μήνες διοίκηση: «Δυστυχώς όταν μπήκαμε εμείς στον Άρη τα πράγματα ήταν μη ανατρέψιμα. Άλλα μας είπαν και άλλα πράγματα βρήκαμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει πιο γρήγορα, αλλά για το καλό του Άρη προσπαθήσαμε μέχρι τέλος να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά, χωρίς κάποιο αποτέλεσμα».

Για το ποια θα είναι η επόμενη κίνηση: «Φαντάζομαι πως ναι και τα εισιτήρια διαρκείας πλέον θα πρέπει να τα βγάλει ο Α.Σ. Για τον Άρη είναι πρωτόγνωρες καταστάσεις και γυρνάμε όταν ήμουν 15 χρονών όταν ο Άρης έγινε ΠΑΕ».

Για το ό,τι θα πρέπει να μπουν τεχνοκράτες πλέον στον Άρη προσέθεσε: «100% και έτσι πρέπει να λειτουργούν οι ομάδες και μόνο στον Άρη γινόταν αυτό το μπάχαλο και κατάντησε εκεί που κατάντησε. Άνθρωποι γνώστες του ποδοσφαίρου και ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση».

Για το αν γνωρίζει αν θα γίνουν μεταγραφές κατέληξε: «Δεν ξέρω δεν έχω μιλήσει με τον κ. κόουτς, αλλά φαντάζομαι ότι θα γίνουν. Ο αριθμός των ποδοσφαιριστών χθες στα αποδυτήρια ήταν απελπιστικά χαμηλός. Ήταν και θλιμμένα τα πρόσωπά τους και έχω γιους στην ηλικία τους και ήταν άσχημο. Πιστεύω ότι τους δώσαμε μία νότα αισιοδοξίας και μετά θα δούμε αναλόγως με το πόσοι θα μείνουν».

Αν του έλεγαν ότι θέλει ο κ. Μπακούρας να αναλάβει τι θα έλεγε: «Εξαιρετική περίπτωση και είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων και βοηθά τον Άρη πολλά χρόνια και τον θεωρώ και ικανό και με γνωριμίες και γνώστη των πραγμάτων».

Προτεινόμενα Άρθρα