Περιμένουν το «πράσινο» φως

από AllAboutARIS

Από την στιγμή που ο ΑΡΗΣ οδηγήθηκε στην Γ’ Εθνική είναι σημαντικό να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα ενισχύσουν ποιοτικά το ρόστερ και θα συνδράμουν σημαντικά τόσο στην άνοδο στην Φούτμπολ Λιγκ, όσο και στον μεταγενέστερο στόχο της Σούπερ Λιγκ.

Πολύ κρίσιμες αναμένονται οι επόμενες ημέρες αναφορικά με την μεταγραφική ενίσχυση των «κιτρινόμαυρων», η οποία θα κριθεί από το αν θα επιλέξει η ΕΠΟ να δώσει παράταση στις μεταγραφές ξένων παικτών , με δεδομένο ότι η απόφαση για την συμμετοχή του ΑΡΗ στην Γ’ Εθνική λήφθηκε μετά το πέρας της προκαθορισμένης περιόδου.

Από την πλευρά τους οι ιθύνοντες του ΑΡΗ επιχειρούν να εξασφαλίσουν ακόμη ένα μικρό χρονικό διάστημα για την ολοκλήρωση των μεταγραφών, την ίδια στιγμή που με συνεχείς επαφές φιλοδοξούν να πετύχουν να τους επιτραπεί τόσο η κατάθεση των δελτίων των Σανιά και Ν’ Λουντούλου, αλλά και στην απόκτηση ακόμη δύο ποδοσφαιριστών.

Ένα από τα σενάρια που έχουν βάσει και συζητούνται στα γραφεία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, είναι να επιτραπεί μεν στον ΑΡΗ να πραγματοποιήσει μεταγραφές ξένων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι όμως θα έπρεπε να αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν. Βέβαια την ίδια στιγμή, το αισιόδοξο, για τους «κιτρινόμαυρους», σενάριο είναι αυτό της δυνατότητας ελεύθερων μεταγραφών, κάτι που όμως, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, δεν δείχνει να συμπληρώνει πολλές πιθανότητες.

Προτεινόμενα Άρθρα