Ζήτησε παίκτες και χρήμα

από AllAboutARIS

Πολύωρη ήταν η συνεδρίαση της επιτροπής διαχείρισης κρίσης, που συστάθηκε από τον ΑΣ ΑΡΗΣ. Παρών στη συνεδρίαση ήταν και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Παρουσία του προπονητή του ΑΡΗ, Δημήτρη Καλαϊτζίδη, συνεδρίασε στα γραφεία του Ερασιτέχνη η εννιαμελής επιτροπής, που συστάθηκε προσφάτως από τον ΑΣ. Ο Ελληνας τεχνικός ενημέρωσε την επιτροπή για τις ανάγκες που υπάρχουν στο ρόστερ και το πώς μεταφράζονται αυτές τόσο σε αριθμό παικτών όσο και σε κόστος.

Ζήτησε με λίγα λόγια συγκεκριμένο αριθμό ποδοσφαιριστών, ενημερώνοντας και για το πόσα χρήματα θα χρειαστούν για να ενισχυθεί η ομάδα μεταγραφικά. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΑΣ, Χάρης Παπαγεωργίου, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του AllAboutARIS.com, ενημέρωσε τον Καλαϊτζίδη για τις κινήσεις που γίνονται για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Εκτός της δεδηλωμένης επιθυμίας του Γιώργου Γαλανού, σύμφωνα με όσα είπε ο Παπαγεωργίου στον προπονητή της ομάδας, υπάρχει ενδιαφέρον από έναν επιχειρηματία, που πιθανολογείται ότι είναι ο Αρβανιτίδης και από μία κίνηση Αρειανών παραγόντων. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη διαβεβαίωσε τον Καλαϊτζίδη ότι τη Δευτέρα θα παρθεί η οριστική απόφαση.

Προτεινόμενα Άρθρα