Χιονίδης, Κωνσταντινίδης και οι… άλλοι

από AllAboutARIS

Ο χρόνος πιέζει, ενώ πολλά θα εξαρτηθούν και από τη στάση της ΕΠΟ στο θέμα των μεταγραφών

Παρά το γεγονός πως βρισκόμαστε αρχές Σεπτεμβρίου, ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΑΡΗ ξεκινά -σχεδόν- από την αρχή και η κορύφωσή του θα έρθει το συντομότερο δυνατόν. Το τεχνικό τιμ του ΑΡΗ εξετάζει πολλές περιπτώσεις ελεύθερων παικτών, οι περισσότεροι εκ των οποίων θέλουν -διακαώς- να έρθουν στον ΑΡΗ.

Χθες, μεταξύ άλλων, δημοσιοποίηθηκαν και τα ονόματα των Γιώργου Χιονίδη και και Βασίλη Κωνσταντινίδη, για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Και με τους δύο παίκτες έχουν γίνει επαφές, ωστόσο ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης θέλει να εξετάσει περισσότερες περιπτώσεις, έως ότου κατασταλάξει.

Ο Χιονίδης έχει κερδίσει την προσφυγή, για την ελεθευρία του από τον Ηρακλή, και βλέπει με καλό μάτι την περίπτωση ν` αγωνιστεί σε ομάδα της Θεσσαλονίκης, καθώς δε θέλει να φύγει από την πόλη και ο ΑΡΗΣ μπορεί να του δώσει αυτά που επιζητεί.

Η περίπτωση του Κωνσταντινίδη μοιάζει πιο δύσκολη. Ο παίκτης μπορεί να μην έχει βρει -ακόμα ομάδα- ωστόσο πληροφορίες από τις Σέρρες αναφέρουν ότι η πρώην ομάδα του (Πανσερραϊκός) δεν είναι διατεθειμένη να του δώσει -με ευκολία- το δελτίο του.

Ο τελικός “κριτής”, βέβαια, όλων των παικτών, που προτείνονται, δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη ΚαλαΪτζίδη, ο οποίος έχει θέσει αυστηρά, είναι η αλήθεια, κριτήρια, μιας και θέλει να κάνει σωστές επιλογές, μέσα σε λίγες μέρες. Γιατί, όπως έχει πει και ο ίδιος, ο ΑΡΗΣ πρέπει να ξεχωρίζει και για τους παίκτες που θα έχει, αλλά και για το ποδόσφαιρο που θα παίζει στη Football Leauge 2.

Προτεινόμενα Άρθρα