Και τώρα τρέχουμε

από AllAboutARIS

Σε μια εβδομάδα ξεκινάει το πρωτάθλημα και ο ΑΡΗΣ είναι υποχρεωμένος να επιδοθεί σε ένα μεταγραφικό ντεμαράζ.

Σε κούρσα της μιας ανάσας είναι υποχρεωμένος να επιδοθεί ο ΑΡΗΣ αφού μια εβδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής στο οποίο εν τέλει, μετά από αρκετές παλινωδίες, θα πάρει μέρος κινδυνεύει να μην συμπληρώνει ούτε 18άδα στο ματς της πρεμιέρας με την Καστοριά την επόμενη Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου. Το AllAboutARIS μια εβδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος καταγράφει πως έχουν τα δεδομένα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

ΟΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ
Οι παίκτες που έχουν ήδη απαντήσει καταφατικά στον έλληνα τεχνικό και δέχονται να ακολουθήσουν τον Αρη και στη Γ΄ Εθνική είναι ήδη εννιά στον αριθμό. Οι δυο τερματοφύλακες Καρατζιοβαλής, Μπαιμάκης, οι μπακ Λιόνης, Λιόλιος και Ψυχογιός, ο στόπερ Μιχάλης Γιαννίτσης, ο αμυντικός χαφ Λεμονής και ο επιθετικός Αντώνης Καπνίδης. Θετικά έχουν απαντήσει και οι Σανιά, Νλουντούλου που όμως έχουν θέμα με τα δελτία τους. Φυσικά όλοι αυτοί μαζί δεν συμπληρώνουν ούτε ενδεκάδα.

ΟΙ ΦΕΥΓΑΤΟΙ
Μαντήλι έχει ήδη κουνήσει ο Αντώνης Τσιάρας που χθες βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για να μαζέψει τα πράγματά του. Η απόφασή του έχει να κάνει κυρίως με το αγωνιστικό αφού δεν ήταν στις πρώτες επιλογές του Καλαιτζίδη και έπαιξε ρόλο στην απόφασή του. Σχεδόν απίθανο είναι να συνεχίσει και ο Ορέστης Νικολόπουλος που παραμένει στην Αθήνα και μάλλον δεν θα επιστρέψει ενώ παρελθόν αποτελεί και ο Κουσίδης που χθες ενημερώθηκε ότι είναι εκτός πλάνων.

ΟΙ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ
Στην κατηγορία αυτοί ανήκουν τέσσερις ποδοσφαιριστές οι οποίοι μάλιστα είναι παίκτες που στο πλάνο Καλαιτζίδη είναι κομβικοί, δηλαδή του βασικού κορμού. Πρόκειται για τους Σουνά, Σταυρόπουλο, Ρένια και Γκόλια. Σουνάς και Σταυρόπουλος εξετάζουν την προοπτική να αγωνιστούν στο εξωτερικό, ο Ρένια θα δώσει αύριο την απάντησή του που μάλλον θα είναι καταφατική ενώ ως τη Δευτέρα θα απαντήσει και ο Γκόλιας για τον οποίο υπάρχει αισιοδοξία ότι θα παραμείνει κι αυτός. Απάντηση δεν έχει δώσει ακόμη και ο Γκελής.

Προτεινόμενα Άρθρα