Κωνσταντινίδης: “Ο ΑΡΗΣ έχει παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο από τον ΠΑΟΚ φέτος”

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Pressing, στον Νίκο Παπαδόπουλο και τον Libero 107,4 FM και μίλησε για το ντέρμπι και τον ΑΡΗ.

Αναλυτικά ανέφερε:

O ΑΡΗΣ είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, με πάρα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και με έναν πάραπολύ καλό προπονητή, τον κύριο Μάντζιο.  Το 0-5 είναι ένα αποτέλεσμα που συμβαίει 1 φορά στα 100 χρόνια. Καλό είναι τις ομάδες να τις κρίνουμε με αυτό που βλέπουμε στο γήπεδο.  Ο ΑΡΗΣ αυτή την στιγμή έχει 17 βαθμούς στο γήπεδο. Θα ήταν στην 4η θέση και ίσως θα μιλούσαμε διαφορετικά. Υπάρχει έξτρα πίεση για τους παίκτες, βλέποντας το 11, αντί για 17. Γιατί ο στόχος του ΑΡΗ είναι να πρωταγωνιστεί και να είναι ψηλά.  Ο ΑΡΗΣ καθαρά ποδοσφαιρικά έχει παίξει πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο φέτος. Ίσως και καλύτερο από τον ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει όμω σταθερότητα. Εχει έμπειρους παίκτες, που ξέρουν από αυτά τα ντέρμπι .

Ο κύριος Μάντζιος τακτικά ίσως δοκιμάσει μία τριάδα στο κέντρο. Για να βοηθήσει και την άμυνα του. Δεν υπάρχει ο παίκτης σαν τον Μπερτόγλιο, για να συνδέει το κέντρο με την επίθεση. Όποιος πάρει το κέντρο θα κερδίσει στο ντέρμπι πιστεύω. Ο ΑΡΗΣ θα πρέπει να ποντάρει και στην κούραση του αντιπάλου.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X