Δηλώσεις Σαρρή που…διαψεύδονται

από AllAboutARIS

Ο κ. Σαρρής φέρεται να έκανε δηλώσεις που μεταφέρθηκαν σε ραδιόφωνο της πόλης (άραγε τι ακριβώς προσπαθούν να πετύχουν; ότι δεν θα υπάρξει αναβολή, ενώ η αρμόδια επιτροπή συνεδριάζει σήμερα.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρθηκαν πριν λίγη ώρα σε ραδιόφωνο της πόλης, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, υποστηρίζει πως δεν τίθεται θέμα αναβολής είτε της έναρξης του πρωταθλήματος, είτε των πρώτων αγώνων του ΑΡΗ. Το παράδοξο είναι ότι η…διαρροή στην συνέχεια διαψεύστηκε από τον κ. Σαρρή που όμως μάλλον ήξερε το αποτέλεσμα της συνεδριάσης της αρμόδιας επιτροπής πριν αυτή συνεδριάσει!

«Η σέντρα θα γίνει κανονικά την Κυριακή. Δώσαμε περιθώριο δέκα ημερών και στον ΑΡΗ και τη Δόξα Δράμας ώστε να κάνουν μεταγραφές, χρόνος που είναι υπεραρκετός», φέρεται να είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Σαρρής, ο οποίος όμως το διαψεύδει και παραπέμπει στις αρμόιδες επιτροπές που θα αποφασίσουν σε σχέση και με το αν τελικά το Υπουργείο στείλει έγγραφο καταλλαηλότητας των γηπέδων ή όχι. Γιατί αν δεν το στείλει τότε τα παιχνίδια όλης της αγωνιστικής θα αναβληθούν επ` αόριστον.

Προτεινόμενα Άρθρα