Κανονικά το ματς με την Καστοριά την Κυριακή!

από AllAboutARIS

Δυσάρεστη είναι η εξέλιξη σε σχέση με το αίτημα του ΑΡΗ για αναβολή των 2 πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος, αλλά και συνολικής αναβολής.

Δυσάρεστη είναι η εξέλιξη σε σχέση με το αίτημα του ΑΡΗ για αναβολή των 2 πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος, αλλά και συνολικής αναβολής. Καταρχήν όπως επιβεβαιώσε πριν από λίγο ο Πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος της Γ εθνικής κ. Τζανόπουλος, μιλώντας στο AllAboutARIS η εκτελεστική γραμματεία της ΕΠΟ συνεδρίασε και απέρριψε το μεμονωμένο αίτημα του ΑΡΗ για 2 αγωνιστικές. “Το αίτημα του ΑΡΗ απορρίφθηκε στα πλαίσια της ισονομίας”

Παράλληλα όμως το δυσάρεστο είναι ότι πριν από λίγο η ΕΠΟ ενημερώθηκε ότι δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ για την παράταση στις άδειες των αθλητικών εγκαταστάσεων: “Πράγματι είχαμε αυτή την ενημέρωση πριν από λίγα λεπτά. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν κανονικά την Κυριακή με την προυπόθεση ότι πλέον οι ομάδες θα πρέπει να προσκομίσουν από τις Περιφέρειες άδεια καταληλότητας και άδεια τέλεσης αγώνων. Πλέον είναι ευθύνη των ομάδων”, σημείωσε ο κ. Τζανόπουλος.

Προτεινόμενα Άρθρα