Τον γνώριζαν στην ΚΜΑ

από AllAboutARIS

Ο Λούις Όλιβερ είχε συναντηθεί στην Αθήνα με εκπροσώπους της ΚΜΑ για το 106ια αλλά δεν εμφάνισε ποτέ εγγυητική

Στην ΚΜΑ αλλά και στην τότε προσωρινή διοίκηση της ΠΑΕ το όνομα του Λουίς Ολιβερ δεν είναι άγνωστο. Και αυτό γιατί όπως αποκαλύπτει σήμερα η Arena Press από τον περασμένο Ιούνιο είχαν γίνει αποδέκτες του ενδιαφέροντος του ισπανού επιχειρηματία.

Ηταν τότε που ο Ολιβερ είχε χάσει τη μάχη της ανάληψης της Λάρισας από τον Βαγγέλη Πλεξίδα και το ίδιο διάστημα οι κίτρινοι αναζητούσαν τρόπους για να συμμετέχουν στη Football League δίχως την καθημερινή λαιμητόμο των πιστωτών. Μέσω του δικηγόρου του στην Αθήνα ο Λούις Ολιβερ αποπειράθηκε να έρθει σε επαφή με τον Αρη και τον παρέπεμψαν στην ΚΜΑ ως ένας από τους μεγαλομετόχους (αλλά ήταν απόλυτα ενήμερη και η ΠΑΕ). Πραγματοποιήθηκε μάλιστα ραντεβού στην Αθήνα μεταξύ των εκπροσώπων της ΚΜΑ, του κ. Ολιβερ, του δικηγόρου του και του Αλεξάντερ Νικολάε που τότε παρουσιάστηκε ως ο διερμηνέας του.

Στο ραντεβού αυτό η πλευρά του ΑΡΗ είχε πάει πλήρως οργανωμένη, παρουσιάζοντάς του και ένα βίντεο που είχαν ετοιμάσει για την ομάδα, το οποίο ενθουσίασες τον 27χρονο ισπανό. Κυρίως όμως του ετέθη το πλάνο υπαγωγής του ΑΡΗ στο άρθρο 106ια, δηλαδή να γίνει ο αξιόχρεος επενδυτής που απαιτεί το συγκεκριμένο άρθρο του πτωχευτικού κώδικα από τη στιγμή που ήθελε να επενδύσει.

Για να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο της διαδικασίας του ζητήθηκε φυσικά εγγυητική επιστολή τραπέζης ύψους 2,5 εκ που θα αποδείκνυε την πιστοληπτική του ικανότητα και εφόσον την προσκόμιζε το επόμενο ραντεβού να γίνει στη Θεσσαλονίκη ώστε να μπορέσουν να τον παρουσιάσουν στη Γ.Σ.  Μετά από πολυήμερη ανταλλαγή mail και τηλεφωνημάτων όμως η υπόθεση ναυάγησε διότι ουδεμία εγγυητική επιστολή προσκομίστηκε ως την καταληκτική ημερομηνία που είχε θέσει η ΚΜΑ.

Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν δημοσιοποίησαν οτιδήποτε σχετικά αφού το θέμα δεν προχώρησε και οι ίδιοι δεν πείστηκαν για τον Ισπανό. 

Προτεινόμενα Άρθρα