Το πήρε πάνω του

από AllAboutARIS

Η ειδικότητα του στενού συνεργάτη του Καλαιτζίδη να ανακαλύπτει λαβράκια και η ελπίδα ότι στον Κογκνού ανακαλύφθηκε ένας παίκτης με προοπτική.

Κατά καιρούς το μάτι του έχει εντοπίσει δεκάδες λαβράκια. Ειδικότητά του οι νεαροί κυρίως παίκτες που δεν κοστίζουν πολλά χρήματα αλλά η αγωνιστική τους παρουσία είναι αντιστρόφως ανάλογη στο γήπεδο. Μπεν, Κόστλι, Ολαιτάν, Μπαργκάν είναι μερικές από τις περιπτώσεις παικτών για τους οποίους ο Γιώργος Κυκερίδης έβαλε… πλάτη.

Εγγυήθηκε προσωπικά για την αξία τους και αποκτήθηκαν. Κάπως έτσι λειτούργησε και στην περίπτωση του Ντένις Κογκνού. Ο 19χρονος γκανέζος ήρθε αρχικά στην ελλάδα για το Μακροχώρι που θα αγωνιστεί φέτος στη Γ΄ Εθνική. Εκεί τον είδε ο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Καλαιτζίδη και του έκανε… κλικ. Αμέσως έπεισε τον προπονητλη του ΑΡΗ νατον δοκιμάσει και μετά από περίπου μια εβδομάδα ο τελευταίος συμφώνησε ότι ο νεαρός έχει… θέμα.

Είναι αρκετά γρήγορος και εκρηκτικός με καλή τεχνική κατάρτιση και φυσικά πολλά περιθώρια εξέλιξης κάτω από τις οδηγίες του Καλαιτζίδη όπως λέει ο Γιώργος Κυκερίδης. Υστερεί φυσικά σε τακτική παιδεία αλλά αυτό είναι κάτι που διορθώνεται. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι πρόκειται για μια επένδυση μηδαμινού ρίσκου αφού θα αμείβεται με ένα μισθό. 

Προτεινόμενα Άρθρα