Αυτούς θα αντιμετωπίσει

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τα απαραίτητα που πρέπει να γνωρίζετε και γτις υπόλοιπες ομάδες του 1ου ομίλου

Ο ΑΡΗΣ σήμερα ξεκινάει ένα δύσκολο και σχετικά μακρύ ταξίδι μέχρι να πετύχει τον στόχο του και να επιστρέφει στην φυσική του θέση, που δεν είναι άλλη από την Σούπερ Λιγκ.

Στην προσπάθεια τους να εξασφαλίσουν πρώτα την άνοδο στην Φούτμπολ Λιγκ, οι “κίτρινοι” θα βρουν μπροστά τους 15 ομάδες. Αλλες γνωστές στο φίλαθλο κοινό και άλλες όχι τόσο. Το AllAboutARIS έψαξε και σας παρουσιάζει συνοπτικά όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις υπόλοιπες ομάδες του 1ου ομίλου.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Η σημερινή αντίπαλος του ΑΡΗ και από τις ιστορικές ομάδες του 1ου ομίλου. Πέρυσι σώθηκε πολύ δύσκολα αγωνιζόμενη στον 2ο όμιλο και όπως φαίνεται αυτός θα είναι ο στόχος της και φέτος Το ρόστερ απαρτίζεται από αρκετούς νεαρούς παίκτες, έχοντας προχωρήσει γενικότερα σε πολλές ανακατατάξεις.

Προπονητής: Πασχάλης Δημητρίου. Παίκτης-κλειδί: Δημήτρης Τσαμασλίδης (επιθετικός)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Ακόμη ένα ιστορικό όνομα στον 1ο όμιλο, το οποίο έχασε πέρυσι την άνοδο. Φέτος οι Σερραίοι είναι πιο ώριμοι, υποψιασμένοι και ενισχυμένοι με έμπειρους παίκτες, θέλοντας να πετύχουν αυτό που δεν κατάφεραν την περασμένη σεζόν.

Προπονητής: Κώστας Βασιλακάκης. Παίκτης-κλειδί: Μπόζινταρ Τάντις (μέσος)

ΚΑΒΑΛΑ: Επίσης βαρύ όνομα στην κατηγορία, που πέρυσι ήπιε το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού. Η Καβάλα άργησε να στήσει το ρόστερ της, δείχνει όμως το τελευταίο διάστημα να καλύπτει το χαμένο έδαφος με πολλούς έμπειρους παίκτες, στοχεύοντας στην άμεση επάνοδο της στην Φούτμπολ Λιγκ.

Προπονητής: Γιάννης Ισπυρλίδης. Παίκτης-κλειδί: Χάρης Παππάς (επιθετικός)

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Μαζί με τον ΑΡΗ και τις τρεις προαναφερθείσες ομάδες, αποτελούν τα βαριά «χαρτιά» του 1ου ομίλου. Οι «μαυραετοί» ακολούθησαν τον ίδιο δρόμο με τους «κίτρινους« λόγω των πολλών προβλημάτων και στόχος τους είναι η γρήγορη σωτηρία και μία καλή πορεία, διαθέτοντας στο ρόστερ τους αρκετούς νεαρούς παίκτες.

Προπονητής: Μιχάλης Τσοκακτσίδης. Παίκτης-κλειδί: Χρήστος Αθανασιάδης (επιθετικός)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Από τις ομάδες που υποβιβάστηκαν πέρυσι στη Γ` εθνική. Ακόμη ένα νεναικό ρόστερ στα Γιαννίτσα, τα οποία παραδόξως θα ψάξουν την παραμονή αντί για κάτι παραπάνω, έχοντας προχωρήσει το καλοκαίρι σε πολλές αλλαγές.

Προπονητής: Βασίλης Ασλανίδης. Παίκτης-κλειδί: Λάζαρος Μωυσιάδης (επιθετικός)

ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ: Η μία από τις τέσσερις εκπροσώπους του Νομού Καβάλας. Πέρυσι ξεκίνησε καλά τη χρονιά, αλλά η «κοιλιά» που έκανε στη συνέχεια την έβαλε σε περιπέτειες, χωρίς όμως να της κοστίσει. Φέτος το Βυζάντιο είναι ενισχυμένο με έμπειρους παίκτες και ελπίζει σε πιο γρήγορη σωτηρία.

Προπονητής: Νίκος Καραμπιμπέρης. Παίκτης-κλειδι: Λάζαρος Μουρατίδης (επιθετικός)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ: Ο μοναδικός εκπρόσωπος της Χαλκιδικής. «Πρωτάρης» στην Γ` εθνική, στόχος του οποίου είναι η σωτηρία και μακροπρόθεσμα η καθιέρωση στην κατηγορία.

Προπονητής: Χρήστος Νεοφώτιστος. Παίκτης-κλειδί: Δημήτρης Μπουλγκουρίδης (δεξιός χαφ)

ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ: Ακόμη ένας εκπρόσωπος της Καβάλας, ο οποίος πέρυσι σώθηκε την τελευταία στιγμή. Αρκετά υπολογίσιμος αντίπαλος, έχοντας ενισχυθεί το καλοκαίρι.

Προπονητής: Δημήτρης Μαγκαφίνης. Παίκτης-κλειδί: Νίκος Κερμενίδης (μέσος)

ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ: Ιδιο όνομα και σήμα με τον ΑΡΗ για την ομάδα από την Καβάλα. Η περισνή ευχάριστη έκπληξη του 1ου ομίλου, τερματίζοντας στην 3η θέση, σε αντίθεση με φέτος που θα ψάξει την σωτηρία.

Προπονητής: Στέλιος Ιγνατιάδης. Παίκτης-κλειδί: Γαβριήλ Αποστολίδης (επιθετικός)

ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ: Η εκπρόσωπος της Φλώρινας στην κατηγορία και αντίπαλος του ΑΡΗ στην 1η φάση του Κυπέλλου. Νεοφώτιστοι στην Γ` εθνική, με στόχο να μείνουν μακριά από περιπέτειες.

Προπονητής: Νίκος Παπανώτας. Παίκτης-κλειδί: Αντώνης Μαρκόπουλος (επιθετικός)

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Η μία από τις δύο ομάδες της Θράκης στον όμιλο. Πέρυσι πέτυχε τον στόχο της σωτηρίας, κάτι που επιδιώκει και φέτος.

Προπονητής: Γιώργος Αραμπατζής. Παίκτης-κλείδι: Θάνος Τοπούζης

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Ακόμη μία νεοφώτιστη ομάδα στην κατηγορίας, της οποίας στόχος είναι η παραμονή.

Προπονητής: Νίκος Ουσταμπασίδης. Παίκτης-κλειδί: Σάκης Δανίδης (επιθετικός)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ: Πέρυσι εξασφάλισε τη σωτηρία και το ίδιο θέλει να πετύχει και φέτος. Οργανωμένη ομάδα σε όλα τα επίπεδα, αποτελώντας τον μοναδικό εκπρόσωπο του Κιλκίς.

Προπονητής: Βασίλης Τραϊανόπουλος. Παίκτης-κλειδί: Δημήτρης Ορφανός (μέσος)

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Η ευχάριστη έκπληξη πέρυσι στον 2ο όμιλο. Διατήρησε το μεγαλύτερο μέρος του κορμού της και πάει για την σωτηρία.

Προπονητής: Λεωνίδας Υφαντίδης. Παίκτης-κλειδί :Φώτης Κηπουρός (τερματοφύλακας)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ: «Δεξαμενή» ταλέντων για τον Νομό Θεσσαλονίκης, η οποία πέρυσι σώθηκε εύκολα και είναι ομάδα που μπορεί να κάνει ζημιές.

Προπονητής: Απόστολος Κομπόλιας. Παίκτης-κλειδί: Γιώργος Χιονίδης

Προτεινόμενα Άρθρα