Ο… επενδυτης αδερφός του Καλαιτζίδη!

από AllAboutARIS

Ο Δημήτρης Καλαιτζίδης μίλησε για την πρεμιέρα με την Καστοριά, το θέμα με τον αδερφό του που θα έστελνε κάποια χρήματα, αλλά και για το παιχνίδι με τον Καμπανιακό.

Ο Δημήτρης Καλαιτζίδης μίλησε για την πρεμιέρα με την Καστοριά, το θέμα με τον αδερφό του που θα έστελνε κάποια χρήματα, αλλά και για το παιχνίδι με τον Καμπανιακό. Φυσικά κανείς δεν πρέπει να παραβλέψει ότι αυτό κρατήθηκε μυστικό σε αντίθεση με τους… μεγαλοεπενδυτές από την Ισπανία των οποίων το προμοτάρισμα έχουν αναλάβει οπαδοί του συμπολίτη!

Για το ότι ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε με το δεξί το πρωτάθλημα τόνισε:
“Δεν θα μπορούσαμε αλλιώς και δεν νομίζω ότι υπάρχει διαπραγμάτευση για το γεγονός ότι θα διεκδικεί ο Άρης και σ’ αυτή την κατηγορία και στην επόμενη. Πολλές φορές η ιστορία του συλλόγου, ο λαός που τον υποστηρίζει δεν σου επιτρέπει να μην έχεις υψηλό επίπεδο προσπάθειας και μέσα από τη διαδικασία με την ικανότητα, οι όποιες πιθανότητες έχει ο αντίπαλος για να φτάσουν στο επιθυμητό γι’ αυτόν αποτέλεσμα, μειώνεται στο ελάχιστο”, είπε αρχικά στον Αρένα για να συνεχίσει: 

“Δεν χρειάστηκε η χθεσινή ημέρα για να δείξει ο κόσμος του Άρη τη θέρμη και πόσο μεγάλη είναι σε ποσότητα την υποστήριξη και απλώς το χθεσινό ήταν η επιβεβαίωση. Βεβαίως με ποια αφετηρία ήρθε και ότι κάτω από αυτές τις συνθήκες και όλοι εμείς οι υπόλοιποι πρέπει να το σεβαστούμε”.

Για το αν είναι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας προσέθεσε:
“Όχι βέβαια και είχαμε δείγματα των αγωνιστικών στοιχείων που θέλουμε να μας χαρακτηρίζουν και να μην ξεχνάμε ότι αυτή η ομάδα είναι πολύ ταλαιπωρημένη ψυχολογικά, πνευματικά, αγωνιστικά και όλοι γνωρίζουν πόσες αρνητικές συγκυρίες εμφανίστηκαν αυτό το δίμηνο. Όσο και αν θέλεις να δουλέψεις πάντα ο προβληματισμός βρίσκει να περνάει μέσα σου όσο. Είχαν υψηλό επίπεδο προσπάθειας όλα τα παιδιά και κάποιες συνεργασίες δεν βγήκαν οι οποίες θα ομόρφυναν την ομάδα και θα μας δημιουργούσε περισσότερα τέρματα. Το επίπεδο συνεργασιών δεν είναι αυτό που με ικανοποίησε”.

Για το αν οι παίκτες που ήρθαν είναι έτοιμοι να βοηθήσουν είπε:
“Μην ξεχνάμε ότι όλα αυτά τα παιδιά έχουν μια μεταβατική πορεία και όταν κάποιος γυμνάζεται μόνος του υπολείπεται σε κάποια στοιχεία με κάποιον που ετοιμάζεται με μία ομάδα. Θα τους αξιολογήσουμε και θα δουλέψουμε πάνω τους για να μπει στο συντομότερο δυνατό”.

Για το αν το επίπεδο των ομάδων της Γ’ Εθνικής θα είναι στο ίδιο με την Καστοριά υπογράμμισε:
“Η νεκροψία θα δείξει. Πιστεύω πως θα υπάρχουν δυο-τρεις ομάδες που θα είναι ποιοτικότερες και σ’ αυτήν την περίπτωση ο Άρης πρέπει να δημιουργήσει μια ομάδα Σούπερ Λιγκ σε οποιαδήποτε κατηγορία και αν παίζει. Πρέπει να ικανοποιείς τους φιλάθλους σου”.

Για το ότι το παιχνίδι με τον Καμπανιακό θα φιλοξενηθεί στο Καυτατζόγλειο υποστήριξε:
“Δεν γνωρίζω αν έχει παρθεί η απόφαση. Για μας είναι καλύτερα έτσι και οι συνθήκες του Καυτατζογλείου θα είναι καλύτερες. Είναι άλλη μία παράμετρος το οικονομικό που είδε η ομάδα του Καμπανιακού”.

Για το ότι ομάδες με μικρά γήπεδα ψάχνουν να βρουν κάποιο μεγάλο:
“Σίγουρα, μέσ από αυτό ψάχνουν να βρουν περισσότερα έσοδα από αυτά που θα είχαν στην έδρα τους. Στην οικονομική κρίση που ζούμε, ο καθένας ψάχνει να βρει όρους για να ενισχύσει το έργο του”.

Για το αν ηρέμησε η ομάδα προσέθεσε:
“Αρχίζει και έρχεται η ηρεμία στην ομάδα και ας μην ξεχνάμε ότι περάσαμε πολύ δύσκολες καταστάσεις και κυρίως με το πρόβλημα το ποιος θα διοικήσει και όλα αυτά φαντάζουν ένα κακό όνειρο και φαίνεται ο ξεκάθαρος δρόμος που θα περπατήσουμε. Μία ομάδα για να ηρεμήσει χρειάζεται διοίκηση και να κοιτάξει τα χρήματα”.
Για το ότι ο αδερφός του ήθελε να μπει επιχειρηματικά στον Άρη τόνισε:
“Στην περίοδο της διοικητικής κρίσης για να μπορέσει η ομάδα να προχωρήσει στην ενίσχυση του ρόστερ, διαφαινόταν ότι ο Άρης κινδυνεύει με περισσότερα προβλήματα. Σε εκείνο το σημείο σαν να μην του έφταναν όλα αυτά μπαίνει και στη δικαστική διαμάχη και τα γνωρίζουμε όλοι.

Τότε ήρθα σε επικοινωνία με τον αδερφό μου που δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης στο Μαϊάμι, Νέα Υόρκη και Σικάγο, προσφέρθηκε άμεσα να στείλει 500.000 δολάρια για να υπάρχουν σε μια τράπεζα και εφόσον που πίστευα ότι θα αξιοποιούσαν τα χρήματα αυτά,το ανέφερα σε συγκεκριμένους ανθρώπους που εξέτασαν και βεβαιώθηκαν του λόγου αληθές και πήραν τις διαβεβαιώσεις που ήθελαν. Υπάρχουν ακόμη Έλληνες στην πατρίδα μας που διατηρούν τις αρχές και τις αξίες που είχαμε πριν από 40 χρόνια.

Τώρα ως νεοέλληνες έχουν αρνηθεί εκείνα τα στοιχεία και αυτοί που βρίσκονται στο εξωτερικό υπάρχουν ακριβώς το ίδιο. Γι’ αυτό και επέμενα να εξετάσουν αυτό που που τους πρότεινα και πλέον που ο Άρης έχει βρει τον δρόμο του δεν υπάρχει θέμα με τον αδερφό μου. Αυτός είναι ο λόγος που μπήκα σ’ αυτή τη διαδικασία. Είχαμε φτάσει να στείλει τα χρήματα άμεσα για τους ποδοσφαιριστές άμα χρειαζόταν, αλλά βεβαίως εγώ δεν είμαι πρόεδρος”.

Προτεινόμενα Άρθρα