«Αυτό που μας προστάζει η ιστορία του ΑΡΗ»

από AllAboutARIS

Ο νεαρός μέσος σημείωσε μεταξύ άλλων ότι έπαιζε και παίζει σε μεγάλη ομάδα, και αυτό δεν αλλάζει σε καμία κατηγορία.

Ο ΑΡΗΣ, μπήκε στο πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής και μπήκε με το δεξί! Η νίκη απέναντι στην Καστοριά, βάζει την ομάδα σε μια νέα πραγματικότητα την οποία καλείται να ξεπεράσει το συντομότερο δυνατό.

Ο Καλούδης Λεμονής, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι, για την εμπειρία της περασμένης Κυριακής και την προσαρμογή που θα χρειαστεί ο σύλλογος στα καινούρια δεδομένα.      

-Καλούδη, ο Αρης ξεκίνησε, τελικά, στη Γ΄ Εθνική και ξεκίνησε με το δεξί.

«Πράγματι, κάναμε το ξεκίνημα που θέλαμε στη Γ΄ Εθνική. Είχαμε τα ηνία του αγώνα απέναντι στην Καστοριά, ήμασταν αποφασιστικοί και καταφέραμε αυτό που είχαμε στο μυαλό μας και αυτό που μας είπε ο προπονητής. Ασφαλώς και δεν είναι ότι το καλύτερο να αγωνίζεται ο Αρης σ΄ αυτή την κατηγορία, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να τη ζήσουμε».

-Θεωρείς, πως θα χρειαστεί η ομάδα χρόνο προσαρμογής στα καινούρια δεδομένα, πρωτόγνωρα για την πορεία και την ιστορία της;

« Γενικώς χρειαζόμαστε προσαρμογή, διότι αυτό που ζει ο Αρης δεν το έχει ξαναζήσει στα 100 χρόνια της ιστορίας του, μόνο που δεν έχουμε χρόνο. Πρέπει να τα κάνουμε όλα πολύ γρήγορα, να κυλήσει ο χρόνος γρήγορα και να πετύχουμε αυτό που θέλουμε και αυτό που μας προστάζει η ιστορία της ομάδας».  

-Εσύ ήσουν μέλος της ομάδας στη Superleague και καλείσαι τώρα να αποτελέσεις «κομμάτι» του συλλόγου και στη Γ΄ Εθνική. Ομοιότητες και διαφορές;

« Για μένα όλα είναι ίδια! Ο Αρης ήταν και παραμένει μεγάλη ομάδα.  Επαιζα και παίζω, λοιπόν, σε μεγάλη ομάδα και αυτό δεν αλλάζει. Με τόσο κόσμο στην κερκίδα, κάποιος που δεν ήξερε, δεν  θα καταλάβαινε πως το ματς με την Καστοριά ήταν στο πλαίσιο του πρωταθλήματος  της Γ΄ Εθνικής;».

-Περίμενες αυτή την στήριξη και την παρουσία χιλιάδων φίλων του Αρη στο «Κλ. Βικελίδης»;

« Εγώ αυτό που ξέρω, είναι ότι ο κόσμος του Αρη δεν θ΄ αφήσει ποτέ την ομάδα σε οποιαδήποτε κατηγορία! Τον κόσμο τον θέλουμε συνεχώς κοντά μας, ώστε μαζί να ξεπεράσουμε γρήγορα αυτές τις “περιπέτειες“ οι οποίες δεν αρμόζουν στην ομάδα μας».

Προτεινόμενα Άρθρα