Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα κατά Στεφανίδη

από AllAboutARIS

Ο Παναγιώτης Στεφανίδης ήταν ο… νικητής σε πρώτο βαθμό της διαμάχης που έχει με πρώην παίκτες και τους εκπροσώπους τους μετά τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν εναντίον του.

Ο Παναγιώτης Στεφανίδης ήταν ο… νικητής σε πρώτο βαθμό της διαμάχης που έχει με πρώην παίκτες και τους εκπροσώπους τους μετά τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν εναντίον του.

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέραμε και νωρίτερα (http://www.allaboutaris.com/item.asp?id=43464 ) τα ασφαλιστικά μέτρα κατατέθηκαν από τους κ.κ.  Τοπίδη, Καρασσαβίδη, Διούδη, Μπουγαίδη, Κουσίδη και Κοτσαρίδη (δεν ήταν τελικά και ο Βλάχος) με τα οποία ζητούνταν η δέσμευση λογαριασμών του κ. Στεφανίδη γιατί δεν τους απέδωσε χρήματα από την μεταγραφή Διούδη.

Μάλιστα παρουσίασαν και δημοσιεύματα από συγκεκριμένο μέσο, αλλά και το εξώδικο του Λάμπρου Σκόρδα (με τον οποίο είχαν υπογράψει για τους δυο παίκτες και έμειναν απλήρωτοι αφού δεν οι εκχωρήσεις πήραν τελικά ήταν μικρότερες από τα διαθέσιμα τηλεοπτικά του Άρη λόγω της ισχνής βαθμολογικής συγκομιδής) κατά του Στεφανίδη για υπεξαίρεση.

Από την άλλη πλευρά όμως ο κ. Στεφανίδης παρουσίασε τις επίσημες αποδείξεις-καταβολές για όλο το ποσό από την επιταγή Διούδη και μάλιστα με όλα τα ποσά να είναι περασμένα κανονικά από το λογιστήριο της ΠΑΕ. Μάλιστα τα χρήματα που αποδόθηκαν στο Δημόσιο μεταφέρθηκαν την ίδια στιγμή μέσα από την Τράπεζα που έγινε η είσπραξη της επιταγής.

Με αυτά τα στοιχεία το δικαστήριο δικαίωσε την πλευρά Στεφανίδη και απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα, δεν χορήγησε δηλαδή προσωρινή διαταγή και πλέον η κύρια υπόθεση θα εκδικαστεί στα μέσα Δεκεμβρίου.

Το συγκεκριμένο πάντως θέμα είναι ενδεικτικό του πως λειτουργεί ο ΑΡΗΣ τα τελευταία χρόνια. Η ουσία δεν είναι τι πραγματικά συνέβη (ότι με τα λεφτά του Διούδη πληρώθηκαν υποχρεώσεις της ομάδας, όπως αποδείχθηκε και στο δικαστήριο), αλλά το τι θα πει κάθε σχετικός και άσχετος σε ένα σάιτ ή σε ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά τα χρόνια οι.. λασπωτήρες είναι σε εγρήγορση και θα πρέπει κάποιοι άνθρωποι και κυρίως ο ΑΡΗΣ να περιμένουν κανά δυο χρόνια (όπως πχ οι περιπτώσεις Κόκε, Κάμπορα στο CAS) για να πετάξουν από πάνω τους την λάσπη.

Πάντως θα υπάρξει και συνέχεια καθώς ο πρώην πρόεδρος όπως ισχυρίζεται θα καταθέσει μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση περνώντας στην αντεπίθεση.

Προτεινόμενα Άρθρα