Μαύρο χάλι…

από AllAboutARIS

Κάκιστη εμφάνιση από τους "κίτρινους", μετά την νικηφόρα πρεμιέρα κόντρα στην Καστοριά

Η γκέλα για τον ΑΡΗ ήταν δεδομένο ότι θα έρθει κάποια στιγμή. Κανένας όμως δεν περίμενε να έρθει από την 2η αγωνιστική και μάλιστα με αυτόον τον τρόπο. Οι “κίτρινοι” σε μία τραγική εμφάνιση γνώρισαν βαριά ήττα από τον Καμπανιακό στο Καυτατζόγλειο με 3-0, δείχνοντας φανερές αδυναμίες και προβλήματα μέσα στο γήπεδο. Ο ΑΡΗΣ ήταν ταργικός, μαύρο χάλι στην κυριολεξία, χωρίς αρχή, μέση και τέλος, χωρίς ούτε καν μία ευκαιρία σε ολόκληρο το παιχνίδι. Άξιος νικητής ο Καμπανιακός που έπαιξε έξυπνα, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των παικτών του ΑΡΗ και πήρε μία δίκαιη νίκη με 3-0.

Η αρχή του κακού

Τα πρώτα λεπτά δεν σημειώθηκε κάτι το ιδιαίτερο για τις δύο ομάδες, με τον ΑΡΗ ωστόσο να δείχνει όυι χωλαίνει στασ μετόπισθεν και αυτό το πλήρωσε στο 22` Από ένα τραγικό λάθος του Γιαννίτση ο Τρικαλινός βγήκε τετ ατετ με τον Καρατζιοβαλή και ανατράπηκε, κερδίζοντας το πέναλτι και την αποβολή για τους τυπικά γηπεδούχους. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Υψηλός, ο οποίος νίκησε τον Μπαϊμάκη (μπήκε αντί του Ρένια), για να κάνει το 1-0

Ευκαιρίες με το σταγονόμετρο και… 2-0

Ο ΑΡΗΣ προσπάθησε να αντιδράσει αν και με παίκτη λιγότερο, αδυνατούσε όμως να βάλει κάτω την μπάλα και να επιτεθεί οργανωμένα, παίζοντας κυρίως με γεμίσματα προς τον Λιόλιο. Αυτά δεν είχαν αποτέλεσμα μέχρι που τα πράγματα έγιναν ακόμα πιοδύσκολα. Ο Καμπανιακός κέρδισε και δεύτερο πέναλτι στο 48` σε ανατροπή που έκανε ο Γκόλιας και ο Υψηλός ευστόχησε ξανά από την άσπρη βούλα, δίνοντας προβάδισμα νίκης τους γηπεδούχους. 

Με δέκα και ο Καμπανιακός, αλλά βρήκε δίχτυα

Οι γηπεδούχοι στο 71` έμειναν και αυτί με δέκα μετά την αποβολή του Παπάζη, αυτό όμως δεν τους εμπόδισε να πετύχουν και τρίτο τέρμα στις καθυστερήσεις με τον Προβατίδη, ο οποίος έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα του ΑΡΗ και βρήκε δίχτυα για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα. Ένα ντροπιαστικό 3-0, η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της ομάδας της Χαλάστας και φυσικά ο μέγιστος διασυρμός για τον ΑΡΗ.

Καμπανιακός: Κηπουρός, Παπάζης, Τρικαλινός, Δουμούσης, Ρακαβίνας, Χατζόπουλος, Υψηλός, Αντωνιάδης, Χρήστου (70΄Προβατίδης), Κουντουράς, Πόπτσης.

ΑΡΗΣ: Καρατζιοβαλής, Ψυχογιός (48΄Ντούνγκα), Λιόλιος, Φερνάντες, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Λεμονής, Σταυρόπουλος, Σουνάς, Καπνίδης( 64΄Χιντισέλι), Ρένια (24΄Μπαϊμάκης).

Προτεινόμενα Άρθρα