Επιτακτική ανάγκη για ενίσχυση

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ δεν χρειάζεται μόνο έναν παίκτη στην επίθεση για να είναι αυτός που πρέπει,. Χρειάζεται ενίσχυση σε όλες τις γραμμές.

Η σημερινή μέρα απέδειξε δυστυχώς πως ο ΑΡΗΣ έχει τεράστια αγωνιστικά προβλήματα σε όλες τις γραμμές. Δεν είναι μόνο επιθετικό το ζήτημα. Η μεσοαμυντική συμπεριφορά της ομάδας ήταν κάκιστη. Τα αβίαστα λάθη ήταν ασυγχώρητα και επανειλημμένα. Επίσης χρειάζεται εμπειρία στο ρόστερ. Για να μπορέσουν να αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους και οι νεαροί ταλαντούχοι παίκτες της ομάδας, χρειάζονται δίπλα τους κάποιους πιο μπαρουτοκαπνισμένους ποδοσφαιριστές.

Πέραν ενός επιθετικού, υπάρχει ανάγκη για απόκτηση ενός μέσου που θα είναι ο αντι Σανιά μέχρι τον Ιανουάριο. Το κενό στον άξονα είναι φανερό και δεν μπορεί να το καλύψει κάποιος από το τωρινό έμψυχο δυναμικό.  Στα άκρα της μεσαίας γραμμής ο Ντούγκα είναι άπειρος ακόμη και ο Σουνάς έχει αποδειχθεί ότι δεν είναι για τα πλάγια. Ίσως και εκεί χρειάζεται ένας ακόμη παίκτης.

Εφόσον υπάρχουν οικονομικές δυνατότητες (και διαθέσιμοι παίκτες εδώ που βρισκόμαστε) ο Άρης δεν θα πρέπει να περιμένει ως τον Γενάρη γιατί τότε ίσως να είναι αργά.

Προτεινόμενα Άρθρα