Με φανέλες του ΑΡΗ, η Θύελλα Φιλώτα! (pics)

από AllAboutARIS

Η Θύελλα Φιλώτα που θα αντιμετωπίσει ο ΑΡΗΣ την Κυριακή για το κύπελλο, αγωνίζονταν και πιθανόν να αγωνιστεί και την Κυριακή με φανέλες του ΑΡΗ

Για να αντιληφθεί κανείς το σημείο που έχει φτάσει ο ΑΡΗΣ, είναι άξιο αναφοράς το παρακάτω γεγονός. Η Θύελλα Φιλώτα που θα αντιμετωπίσει ο ΑΡΗΣ την Κυριακή για το κύπελλο, αγωνίζονταν και πιθανόν να αγωνιστεί και την Κυριακή με φανέλες του ΑΡΗ, όπως αποκαλύπτει το AllAboutARIS! Και όταν κάνουμε λόγο για φανέλες του ΑΡΗ, εννοούμε τις πραγματικές με τις οποίες αγωνίζονταν την σεζόν 2009-10.

Τις μαύρες με κίτρινη ρίγα και χορηγό την ΕΚΟ ή τον Δρομέα ή την Πορσελάνα. Η φωτογραφία μάλιστα που δημοσιεύουμε είναι χαρακτηριστική με τον ένα εκ των παικτών στο στήθος του να έχει ακόμα το σήμα του ΑΡΗ ( o πρώτος στην πάνω σειρά από αριστερά όπως βλέπουμε την φωτο) αντί για το Φ που έχουν οι συμπαίκτες του και έχει κολληθεί πάνω από το σήμα του ΑΡΗ. Μπορεί να ήταν και επιλογή του γιατί σε όλες τις φωτογραφίες ο ίδιος παίκτης παίζει με τον Θεό του Πολέμου στο στήθος!

Όλα αυτά με δεδομένο ότι ο συγχωρεμένος Στέφανος Γιώρης στο παρελθόν είχε βοηθήσει την ομάδα της Φλώρινας λόγω της καταγωγής του από κοντινή περιοχή και για ατό τον λόγο θα τιμηθεί και από την ομάδα του Φιλώτα ο γιος του, Γιάννης στο παιχνίδι της Κυριακής.   

Προτεινόμενα Άρθρα