"Είναι χρόνια άρρωστος, χρειάζεται προγραμματισμός"

από AllAboutARIS

Στον "Arena FM" φιλοξενήθηκε ένας από τους ανθρώπους που βοήθησε και βοηθά στον ΑΡΗ ο Λεωνίδας Μπακούρας.

Ο Λεωνίδας Μπακούρας φιλοξενήθηκε στον “Arena FM”  . Μίλησε για την κατάσταση στους “κιτρινόμαυρους” και τόνισε πως πρέπει να ξεκινήσουν όλα από την αρχή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Λεωνίδας Μπακούρας:

«Ο ΑΡΗΣ έχει χρόνια αρρώστια. Όταν είσαι άρρωστος πολλά χρειάζεται εγχείρηση η οποία θα πετύχει. Για να κάνεις κάτι πρέπει πρώτα να το προγραμματίζεις και μετά να έχεις αποτέλεσμα. Ο ΑΡΗΣ εκτός από κόσμο και πάθος θέλει οργάνωση. Βλέπουμε το αποτέλεσμα στο μπάσκετ. Προσπαθούμε να βοηθήσουμε αλλά υπάρχουν τεράστια προβλήματα από τον Α.Σ μέχρι το ποδοσφαιρικό τμήμα. Το πρόβλημα όλα τα χρόνια ήταν ποιος θα βάλει τα λεφτά, τώρα δεν βρίσκουμε ποιος θα υπογράψει;»

Για το γεγονός πως είναι απλήρωτο το αέριο, το ρεύμα και το νερό:
«Αυτά τα ήξερα εδώ και χρόνια. Όταν άκουγα ποσά 600.000 στην ΔΕΗ έλεγα αν είναι δυνατόν; Κάποια στιγμή θα κοβόντουσαν όλα. Όταν διαχειρίζεσαι κάτι δεν γίνεται να τα αφήνεις όλα. Αν δεν μπορούν ας κλείσουν το κολυμβητήριο και ας ξεκινήσουν από την αρχή. Να λες με αυτά τα έξοδα δεν μπορώ να λειτουργήσω».

Για την πιθανή επιστροφή του Παπαγεωργίου:
«Όλα είναι πιθανά στον ΑΡΗ. Δεν βλέπω εγώ λύση. Ο καθένας με τέτοια προβλήματα θέλει να γυρίσει. Εγώ θα έλεγα καλά έκανα και έφυγα. Τι θέλουν όλοι γύρω από τον ΑΡΗ; Τόσο… μέλι έχει πια; Μακάρι να βρεθεί ένας άνθρωπος και να δώσει λύσεις στην ομάδα. Να τον χειροκροτήσουμε όλοι».

Για τους Ισπανούς:
«Το μόνο που γνωρίζω είναι πως δεν είχαν γίνει αποδεκτοί στον Άρη. Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι να μην αρχίσουν πάλι να έρχονται τα καράβια από την Ισπανία με ποδοσφαιριστές. Το εύκολο είναι να αγοράζεις και να μην πληρώνεις. Πρέπει να βγάζεις παίκτες, να πουλάς και να έχεις ένα υγιές σωματείο. Αλλιώς η ΠΑΕ θα είναι πάλι υπερχρεωμένη και θα ψάχνουμε άλλο άρθρο. Ξεκινάς από την βάση, κάνεις εκκαθάριση της ΠΑΕ, περνάς την δύσκολη χρονιά, παίρνεις παίκτες που θα καθοδηγούν τους μικρούς και την επόμενη χρονιά αναλαμβάνει κάποιος και αφού διώξει όλους τους παρατρεχάμενους λειτουργεί την ανώνυμη εταιρεία όπως πρέπει. Μετά να βάλει και ένα… σκύλο μήπως κλειδωθεί κανείς μέσα στα γραφεία και δεν θέλει να φύγει! Αυτά που βλέπουμε δεν γίνονται πουθενά».

Για το ποιος θα αναλάβει τον Α.Σ αν φύγει ο Παπαγεωργίου:
«Πολύ δύσκολα να πάρει κάποιος την θέση αυτή. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος».

Προτεινόμενα Άρθρα