"Συγνώμη από τον κόσμο"

από AllAboutARIS

Ο ποδοσφαιριστής που δοκιμάστηκε για κάποιο διάστημα στον ΑΡΗ, Άγγελος Βιλανάκης ξανά ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο των κιτρινόμαυρων" για τις βρισιές τους σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης πριν από κάποια χρόνια.

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο Άγγελος Βιλανάκης που δοκιμάστηκε στον ΑΡΗ  και μίλησε για τους λόγους που τον οδήγησαν να απομακρυνθεί από την ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το γεγονός πως δεν μπορεί να παίξει:
«Έχω κανονικά δελτίο στον ΑΡΗ. Είχα κάνει κάποιες προπονήσεις, είχαμε συμφωνήσει με τον κ. Καλαιτζίδη να μείνω στην ομάδα και την επόμενη μέρα που βγήκε το δελτίο με φώναξε ο προπονητής και μου είπε πως μένω εκτός της ομάδας για ένα σχόλιο που είχα κάνει το 2009 – 2010 στο facebook».

Για το μέλλον του:
«Εγώ δεν κατηγόρησα κανέναν για το σχόλιο. Ήταν ένα παιδικό λάθος και δεν είχα κάτι εσκεμμένο. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους φίλους του ΑΡΗ. Ξέρω πόσο μεγάλος είναι ο σύλλογος και θέλω να παίξω εκεί. Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει σε μια τόσο μεγάλη ομάδα; Ακόμα δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πως δεν βρίσκομαι στην ομάδα».

Για το σχόλιο:
«Ήταν ένα παιδικό λάθος. Φυσικά το έχω μετανιώσει και με έχει στιγματίσει. Αυτή την στιγμή το πληρώνω».

Για το που κάνει προπονήσεις:
«Αποχώρησα από τις προπονήσεις του ΑΡΗ και κάνω προπονήσεις μόνος μου. Εγώ φυσικά θέλω να παίξω στον ΑΡΗ αλλά αφού δεν γίνεται κοιτάω το μέλλον μου».

Προτεινόμενα Άρθρα