Ρουμάνος και Παυλόπουλος θέλουν να πάνε στο ΔΣ του ΑΣ

από AllAboutARIS

Μάλλον η απορία πολλών του γιατί ο ΑΣ όρισε για σήμερα το ΔΣ του αντί να λειτουργήσει πολύ πιο γρήγορα, λύνεται από το γεγονός ότι οι εκπρόσωποι του Ισπανού "επενδυτή" Λουίς Όλιβερ θέλουν να παρουσιαστούν ενώπιον του ΔΣ του ΑΣ για να εξηγήσουν τι περιλαμβάνει η πρότασή τους.

Μάλλον η απορία πολλών του γιατί ο ΑΣ όρισε για σήμερα το ΔΣ του αντί να λειτουργήσει πολύ πιο γρήγορα, λύνεται από το γεγονός ότι οι εκπρόσωποι του Ισπανού “επενδυτή” Λουίς Όλιβερ θέλουν να παρουσιαστούν ενώπιον του ΔΣ του ΑΣ για να εξηγήσουν τι περιλαμβάνει η πρότασή τους. Μία πρόταση που δεν περιλαμβάνει πριν τις υπογραφές παρουσιάση εγγυητικής επιστολής και “πετάει” την καυτή πατάτα της εκκαθάρισης στον ΑΣ ΑΡΗΣ.

Είναι επίσης απορίας άξιο ότι οι εκπρόσωποι των Ισπανών θέλουν να παραστούν στο ΔΣ. Οι εκπρόσωποι και όχι ο ίδιος ο κ. Όλιβερ. Ο ένας συνεργάτης του ο Ρουμάνος κ. Άλεξ Νικολάε τα τελευταία χρόνια λειτουργεί ως μεσολαβητής παικτών, ενώ ο κ. Παυλόπουλος είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από την παρουσία του επί αρκετά χρόνια στην περίφημη ΕΠΑΕ (πρό superleague). 

H ουσία είναι ότι στον ΆΡΗ άπαντες έχουν χορτάσει από λόγια. Χωρίς εγγυητική επιστολή (όχι ασφαλιστικής εταιρίας) και με έγγραφη δέμσευση για εκκαθάριση της ΠΑΕ, μάλλον ο κόπος θα είναι άδικος. Αν οι άνθρωποι παρουσιάσουν εγγυητική τραπέζης και παρουσιάσουν και 2 εκκαθαριστές όπως προβλέπει ο νόμος, φυσικά και θα πρέπει να εξεταστεί η πρότασή τους. Αν και στο συμβούλιο παρουσιάζονται τώρα που δεν υπάρχει Παπαγεωργίου, την στιγμή που ήδη έχουν κάνει πολλές συζητήσεις με τους νομικούς το καλοκαίρι και δεν παρουσίασαν εγγυητική όταν τους ζητήθηκε, ενώ φυσικά πρόσφατα προτίμησαν να συναντηθούν στην Αθήνα μόνο με τον κ. Παπαγεωργίου και εν αγνοία- κατά δήλωση των συμβούλων- του υπόλοιπου ΔΣ.

Το αν θα προχωρήσει η όχι η υπόθεση εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από το τι θα παρουσιάσουν εκτός από λόγια και υποσχέσεις ή χρήματα σε κοινούς λογαριασμούς φυσικών προσώπων που μάλιστα για να φτάσουνσ τον ΑΣ θα πρέπει να ξεπεραστούν δεκάδες δυσκολίες.

Προτεινόμενα Άρθρα