Τηλεοπτικό και εκκαθάριση

από AllAboutARIS

Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος έχει στην ατζέντα του άμεσα το θέμα της εκκαθάρισης και φυσικά να κλείσει συμφωνία για τα τηλεοπτικά.

Εκτός της σχέσης του ερασιτέχνη με τον Γαλανό στο κομμάτι των εσόδων, στην πρόσφατη συνάντηση του Γιώργου Γαλανού με τον ερασιτέχνη συζητήθηκαν και δυο πολύ σημαντικά ζητήματα, διαφορετικής υφής αλλά τεράστιας σημασίας που ακόμη δεν έχουν προχωρήσει. Το πρώτο από αυτά αφορά ένα σημαντικό έσοδο του ποδοσφαιρικού τμήματος και πρόκειται για τη σύναψη συμφωνίας για την κάλυψη των εντός έδρας αγώνων. Αυτό που ειπώθηκε ήταν ότι πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα από αυτή την εβδομάδα γιατί δεν γίνεται να στερείται ο κόσμος, ειδικά εκτός Θεσσαλονίκης, την δυνατότητα να παρακολουθεί τα παιχνίδια του ΑΡΗ.

Ετσι εξουσιοδοτήθηκε εκ νέου ο Γαλανός να προχωρήσει άμεσα κιόλας σε συζητήσεις με οποιοδήποτε κανάλι εκδηλώσει ενδιαφέρον και όχι μόνο με την NOVA. Άρα στο παιχνίδι αυτομάτως μπαίνουν και ο ΟΤΕTV και η ΝΕΡΙΤ και ανάλογα με τις προτάσεις θα παρθεί και η απόφαση.

Δεύτερο αλλά όχι ήσσονος σημασίας ζήτημα είναι η εκκαθάριση της παλιάς ΠΑΕ που δεν έχει ακόμη ξεκινήσει. Όπως συμφώνησαν όλοι οι παρευρισκόμενοι ασχέτως αν στην πορεία προκύψουν προβλήματα από τυχόν τριτανακοπές (βλέπε Σκόρδας) και δεν επιτευχθεί η περάτωσή της, πρέπει οπωσδήποτε να ξεκινήσει. Για να συμβεί αυτό πρέπει να προκηρυχθεί άμεσα η Γ.Σ των μετόχων, κάτι που στην παρούσα φάση συναντά δυσκολίες και έχει κολλήσει. Το θέμα θα αναλάβουν οι νομικοί.

Προτεινόμενα Άρθρα