Αύριο ξεκαθαρίζει για Πόι

από AllAboutARIS

Από ιατρικές εξετάσεις πέρασαν οι 5 παίκτες που ετοιμάζεται να αποκτήσει ο ΑΡΗΣ

Από ιατρικές εξετάσεις πέρασαν οι 5 παίκτες που ετοιμάζεται να αποκτήσει ο ΑΡΗΣ. Για Σιαλμά, Ατματζίδη, Προβατίδη και Παπαδόπουλο ήταν περισσότερο τυπική διαδικασία καθώς δεν είχαν κάποιο σοβαρό τραυματισμό στην καριέρα τους. Μάλιστα αυτή την ώρα ολοκληρώνουν και τις εργομετρικές εξετάσεις και σε πρώτη φάση τουλάχιστον δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Ειδικά οι Ατματζίδης, Παπαδόπουλος που έχουν κάνει κανονικά και προετοιμασία με τις πρώην ομάδες τους δεν θα έχουν θέμα, ενώ Σιαλμάς και Προβατίδης θα μπουν σταδιακά σε φουλ ρυθμούς στην ομάδα, εφόσον ξεκινήσουν από αύριο προπονήσεις.

Το θέμα είναι τι θα συμβεί με τον Πόι. Ο παίκτης πέρασε κανονικά από εξετάσεις, με την πρώτη ματιά φαίνεται να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση χρειάζεται πιο ενδελεχής έλεγχος. Για αυτό και ο γιατρός της ομάδας Βαγγέλης Πανταζής τον υπέβαλε και σε έξτρα εξετάσεις ώστε να αποφευχθεί κάθε πιθανότητα λάθους. Τα αποτελέσματα θα βγουν αύριο το πρωί και θα καθορίσουν αν ο παίκτης θα αποκτηθεί από τον ΑΡΗ ή όχι.  

Προτεινόμενα Άρθρα