«Στόχος να ολοκληρωθεί σε τρεις μήνες»

από AllAboutARIS

Τι ανέφερε ο δικηγόρος του Γιώργου Γαλανού

Για την έναρξη της εκκαθάρισης στον ΑΡΗ και τα όσα απαιτούνται για αυτήν μίλησε ο νομικός του Γιώργου Γαλανού, Θεόδωρος Σιμόπουλος, με δηλώσεις του στον “Αρένα”.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε: 

Για το θέμα της εκκαθάρισης τόνισε: «Δεν είμαστε αναγκασμένοι και αυτό προβλέπεται από τον νόμο από τη στιγμή που παίζει στη Γ’ Εθνική, η ΠΑΕ έχει λυθεί και πρέπει να γίνει η εκκαθάριση. Έγινε μια σύσκεψη χθες και έγινε η προκήρυξη για τη Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 3 Νοεμβρίου».

Για το πόσο άτομα είναι οι εκκαθαριστές προσέθεσε: «Όχι, νομίζω στο καταστατικό της ΠΑΕ είναι δύο και θα πρέπει η Γενική Συνέλευση να αποφασίσει ότι πράγματι η εταιρεία έχει λυθεί και να οριστούν τα δύο άτομα που θα είναι οι εκκαθαριστές».

Για το αν θα είναι υπεύθυνοι για τα προηγούμενα χρέη απάντησε: «Έχουν την ευθύνη τη διαδικασία της εκκαθάρισης και δεν μπορεί να μην λειτουργεί σωστά αφού προβλέπεται από το νόμο και θα προχωρήσει μετά τη διαδικασία θα προχωρήσει. Αν εννοείται ότι οι εκκαθαριστές είναι υπεύθυνοι και για τα προηγούμενα χρέη της ΠΑΕ θα το δούμε στην πορεία. Οι εκκαθαριστές λαμβάνουν εν γνώσει».

Για το αν υπάρχει κάποιο χρονικό περιθώριο κατέληξε: «Στόχος μας είναι να ολοκληρωθεί μέσα στις προθεσμίες του Αθλητικού νόμου που νομίζω πως είναι τρεις μήνες. Αν σε περίπτωση αργήσει μπορεί η ομάδα όταν ανέβει στην Φούτμπολ Λιγκ να συστήσει νέα ανώνυμη αθλητική εταιρεία στα πρότυπα της Λάρισας».

Προτεινόμενα Άρθρα