«Υπάρχουν εκκαθαριστές»

από AllAboutARIS

«Πηγαίνουμε οπως πρέπει»

Την αισιοδοξία του για την ροή των εξελίξεων στον ΑΡΗ και την ενότητα που υπάρχει στο σύλλογο εξέφρασε με ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο Παπαγιώτης Ζουμπουρίδης.

Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιρικού τμήματος στη χτεσινή συνάντηση των φορέων αναφέρθηκε κυρίως στο θέμα της εκκαθάρισης, υπογραμμίζοντας πως έχουν βρεθεί τα δύο άτομα που χρειάζονται για να προχωρήσει η διαδικασία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον “Αρένα”: 

Για τους εκκαθαριστές που υπάρχουν τόνισε: «Ναι υπάρχουν οι εκκαθαριστές, τα θέματα αντιμετωπίζονται και εμένα μου έκανε εντύπωση το πόσο ενωμένοι ήταν οι φορείς γιατί άλλες φορές δεν ήταν έτσι τα πράγματα, γιατί υπήρχαν άτομα που τους μιλούσαν Ελληνικά και καταλάβαιναν Σουαχίλι. Θα ξεκινήσει η διαδικασία και από πλευράς ΚΜΑ εκφράστηκαν κάποιες δυσλειτουργίας, και από πλευρά της ΠΑΕ».

Για το ότι ο Άρης προχωράει υπογράμμισε: «Όλα αυτά έγιναν σε λιγότερο από ένα μήνα. Υπήρχε η αμφισβήτηση για τον κ. Γαλανό και θα μπορούσαν να είχαν τρέξει γρηγορότερα τα θέματα και όσον αφορά την εκκαθάριση φορτώνεται ακόμη ένας μήνας. Πάλι γίνεται ένας δρόμος. Το έχουμε οι Έλληνες, να λειτουργούμε στο παρά πέντε».

Για τα διαρκείας προσθεσε: «Δεν ξέρω και είναι πολύ νορμάλ να υπάρχει μία παγωμάρα. Μπορεί το παιχνίδι με τον Καμπανιακό να ξενέρωσε πολλούς, αλλά από την άλλη ήταν καλό που ήρθε νωρίς για να συνειδητοποιήσουμε τι γίνεται και ίσως ξυπνήσουμε τώρα».

Για τον Πόι που είναι παίκτης της Α’ Εθνικής υποστήριξε: «Αυτό είναι το σκηνικό στον Άρη που παίζει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και πρέπει να συμπεριφερόμαστε σαν ομάδα της Α’ Εθνικής».

Τέλος κατέληξε: «Η πορεία έχει χαραχτεί, πηγαίνουμε όπως πρέπει να πάμε και υπάρχει ενότητα που είναι πρωτοφανής για τον Άρη και το βλέπω θετικά. Είναι λογικό το άγχος που υπάρχει, αλλά δεν χρειάζεται να μας πιάνει πανικός και στις μεταγραφές και στα ματς γιατί ο δρόμος είναι πολύ μεγάλος».

Προτεινόμενα Άρθρα