Η ανησυχία για Σανιά

από AllAboutARIS

Τι έχει επηρεάσει αρνητικά τον 24χρονο παίκτη και ποια προσπάθεια γίνεται από το τεχνικό τιμ ώστε να αισθανθεί΄καλύτερα.

Μια ανησυχία τον έχει πιάσει τον Δημήτρη Καλαιτζίδη εσχάτως για τον Σίντι Σανιά αφού τον βλέπει τις τελευταίες μέρες να έχει χάσει την ηρεμία του και να το βγάζει αυτό και στις προπονήσεις. Ήρθε και το θέμα με τα μισά χρήματα που πήρε αντί όσων δικαιούται (ο Γαλανός δεσμεύτηκε ότι θα εξοφληθεί στις επόμενες καταβολές) και φοβάται μήπως προσπαθήσουν κάποιοι να τον επηρεάσουν και τον πείσουν να αποχωρήσει από τον ΑΡΗ αφού αυτή τη στιγμή δεν δεσμεύεται από τίποται.

Ο προπονητής του ΑΡΗ που όπως έχει φανεί δεν λειτουργεί μόνο ως προπονητής, μέχρι και τραπέζι έκανε στον 24χρονο παίκτη για να τον καθησυχάσει μαζί με τους άλλους ξένους. Και η αλήθεια είναι ότι όπως εκμυστηρεύτηκε ο Σενεγαλέζος, αν δεν ήταν ο Καλαϊτζίδης θα είχε ήδη αποχωρήσει αφού ούτε ιδιωτικό συμφωνητικό έχει υπογραφεί και στην ουσία δεν τον δεσμεύει και τίποτα με τον ΑΡΗ. Αυτό πάντως που τον έχει ενοχλήσει πιο πολή από όλα και δεν το κρύβει είναι που βρίσκεται σχεδόν τρεις μήνες στην Ελλάδα και θα πρέπει να περιμένει άλλους τρεις μέχρι να αγωνιστεί.

Προτεινόμενα Άρθρα