Τι ισχύει με Νέτο

από AllAboutARIS

Δεν έχει τεθεί μέχρι στιγμής θέμα επιστροφής του Βραζιλιάνου μπακ.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει την προηγούμενη βδομάδα, ο Ντάρσι Νέτο επισκέφτηκε τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, προκειμένου να δει από κοντά την προπόνηση της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, στο περιθώριο της επίσκεψης του, συναντήθηκε με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, από τον οποίο και ζήτησε να προπονείται με τους “κίτρινους”. Ο Ελληνας τεχνικός του είπε ότι δε φέρει καμία αντίρρηση, και μάλιστα του τόνισε ότι τα καλά του χτυπήματα, μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμα σε ορισμένες ασκήσεις που δουλεύει.

Ωστόσο, του ξεκαθάρισε, ότι από τη στιγμή που δεν ανήκει στην ομάδα, δε θα παίρνει μέρος στις ασκήσεις τακτικής και στο δίτερμα, εκτός κι αν υπάρχουν πολλοί τραυματίες και δε συμπληρώνονται τα απαιτούμενα άτομα.

Πάμε τώρα και στα σημερινά δεδομένα. Παρά το γεγονός ότι πολλά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για πιθανή επιστροφή του Βραζιλιάνου μπακ, κάτι τέτοιο δεν έχει τεθεί επί τάπητος.

Ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να επιστρέψει, όμως το σήμερα είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με τα χρόνια που αγωνιζόταν και αμείβονταν πλουσιοπάροχα. Από την άλλη, ο προπονητής του ΑΡΗ ακόμα δεν έχει σκεφτεί κάτι τέτοιο, καθώς έχει ήδη τους Σανιά και Ν΄Λουντούλου, που μετά το Δεκέμβρη θα καλύψουν τις θέσεις  των «ξένων».

Εν κατακλείδι, τη στιγμή που μιλάμε δεν υπάρχει θέμα επιστροφής του, όμως δε μπορεί να αποκλειστεί τίποτα για το μέλλον, σε περίπτωση που δε βρει ομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα